lillepemmer - lever livet som bergenser

Primadonna

Hadde en utrolig kjekk kveld i går med gode venninner hos Sofie, vi hadde jo halloween-kveld siden det var halloween på onsdag og har alltid hatt en liten fest hver halloween. Primadonna av Marina and The Diamonds var sangen som konstant stod på og som vi danset og sang mest til. Tusen takk for en hyggelig kveld jenter!

 


videoblogg - Løvstakken

Heisann!

I dag hadde vi jo aktivitetsdag på skolen, mka og mkb gikk opp Løvstakken som ligger rett foran skolen mens andre klasser dro til byn og forskjellige ting. Når vi begynte å gå var det litt sol og vi håpet vel egentlig bare på sol hele veien oppover med tanke på at vi skulle gå i tre timer i tillegg til at vi hadde med diverse kamera utstyr som ikke burde bli vått. Selvfølgelig måtte det begynne å regne når vi ikke var halvveis en gang og vi ble kjempe lei av å gå allerede. Det begynte bare å regne mer og mer og til slutt ble jeg så utrolig lei at hele meg bare sviktet. Helt på toppen sklei jeg skikkelig på en stein som var utrolig glatt pga. regnet og landet på armen... Dette er nå nesten 12 timer siden og armen min gjør fortsatt  vondt. Håper bare det går over i løpet av natten. 

 

Når jeg kom hjem gikk jeg rett på rommet og sovnet i noen timer før jeg satt på en utrolig søt film som heter "the blind side", vi tok også noen bilder på toppen av fjellet... men tror ikke jeg skal legge dem ut, kan legge ut de andre jeg tok på turen.

 
søte Lisa fant en gress haug å sette seg ned i.


flinke turgåere

Etter så kort tid, fått så god kontakt.

Jeg hadde tenkt å ha en videoblogg i morgen om jeg får tid, men da bare lurte jeg på hva dere vil jeg skal ha videoblogg om ? blir ikke noe sminkevideo eller noe sånt.

Etterlengtet


Hei dere

Sitter for øyeblikket med B og ser på Transformers,  utrolig koseligt å se henne igjen etter så lang tid. Tidligere i dag var vi i byn og gikk rundt i bodene der og så på de forskjellige tingene der. Vi tok noen bilder med B's iphone og spiste på peppes og kjøpte kaffe og cookie på deli de luca etterpå. Var fryktelig kjekt på en varm dag i Bergen. 

dagens / kveldens antrekk


Jakke //gutteavdelingen på cubus. Tshorte // bikbok (gammel). Shorts // bikbok (gave fra forfjor). armbånd // spania. båndet jeg har på andre armen er et tau jeg fant på skolen. 

I kveld skal jeg og min kjære Sofie ut til Hordvik i bursdag til to venninner av oss, det blir sikkert kjempe koseligt, jeg gleder meg hvertfall kjempe mye! Etter det blir jeg og Sofie hentet der og kjørt hjem til henne hvor vi spiser pizza og sover der til i morgen. Blir kjempe koseligt å se bestevennen min igjen, har ikke sett henne siden streiken begynte for oss på tirsdag og for meg er det lenge, med tanke på at vi sitter vedsiden av hverandre på skolen og sees hver dag der + hun har vært syk i det siste! 

Vellykket jentekveld

Hei dere

Nå sitter jeg her med Camilla og vi har nettopp våknet. Det ble en utrolig koselig og LANG natt på oss fire jenter. Vi så en skrekk film som heter "the Ward" og vi ble skremt livskiten ut av.. For å si det sånn, hvis du er sånn som meg og sier du ikke blir skremt av skrekkfilmer.. Da har du ikke sett denne. 

Etter filmen satt vi å snakket og utvekslet hemmeligheter og danset og sang for full musikk. Så roet vi ned litt og holdt på å sovne, så da fant vi fram brusen og fyrte innpå for å få liv i folkene før vi satt på en ny film som alle sammen sovnet til. Ser fram til neste gang!
ignorer trynet mitt her.. 

Q: hva har du gjort i natt? 

Q: skal du i familiebesøk i dag? 

My day

Hei dere

Beklager for null innlegg i går, men jeg var fult opptatt.. Var i bursdag til Amalie, holdt på å lage en videoblogg til dere. Men selvfølgelig ville ikke movie maker og youtube sammarbeide med meg i går, så da var det ikke vits å poste den i dag.. For jeg lagde en video der dere kunne hjelpe meg å velge kjole til kvelden. men bare skriv hvis dere vil jeg skal legge den ut på nytt.nydelige bursdagsbarnet - love you, barndomsvenn!

var virkelig koseligt altså!

Nå skal jeg skynde meg å ta en dusj og pakke ferdig, så drar jeg ut til jenten min ( malene ) for å være der en liten stund, så tar vi bussen til byn med noen kompiser og drar på kino. Så bærer det ut på jentekveld hos Camilla. Leser forresten to bøker for tiden, den ene er sånn kjærlighetsklisjé og den andre er historien om the beatles!

Q: noen som har lest de før?
Q: hva skal du i dag?  

Herlig helg

Hei dere

Siden jeg kom hjem fra Geilo og fram til nå har jeg egentlig bare hatt overnatting av Malene hele tiden og vi har vært en del ute med folk og folk som har kommet hit. Har kost meg kjempe masse og kan si jeg er blitt utrolig glad i henne på veldig kort tid. Vi ble forresten kjent med hverandre via blogg.no og er nå kjempe gode venner. 

Så om du noen gang har lyst å bli bedre kjent med meg og har blogg så må du bare ta kontakt! Bilder fra helgen kommer en annen dag siden minnekortet mitt står i Malene sin pc og hun er nå dratt hjem og jeg ser henne ikke før i morgen etter skolen. 


love you sister

guess who's home!

Hei dere

Nå har jeg ENDELIG fått nettverk igjen og kommet meg i hus fra både Geilo og Tønsberg tur. Tok jo natt-toget fra Tønsberg til Geilo og var på Geilo i halv fire - fire tiden på natten. Jeg sovna med en gang jeg kom inn døren fordi jeg var så trøtt og da sov jeg like godt til halv fire - fem tiden dagen etter og kastet bort den dagen. 

Kan legge ut noen av bildene fra den aller siste dagen min i Tønsberg en gang i morgen. 


my girl - håper det ikke blir alt for lenge til neste gang

ENDELIG

Som noen av vennene min sikkert har skjønt, så har jeg fått meg kjæreste! 
Jeg ble kjent med han på Dagali og da jeg først så han så tenke jeg at dette er gutten jeg skal gifte meg med. (selvom jeg hadde kjæreste) blame me, shame me but never ever let me gooooo!!! Han heter Ola og er superskjønn!


<3

 

Andrea
 

The last hours

Hei dere

Nå går jeg inn i de siste timene her i Tønsberg før jeg drar tilbake til Geilo. Blir skikkelig trist å dra nå altså.. I dag har jeg vært med Telma på skolen, veldig likt som på våres skole bortsett fra friminutt og sånt da. Første og andre time hadde de norsk og samfunnsfag,  og i de to siste holdt de på med kunst og håndverk der halve klassen lagde speil mens andre halvdelen malte. 

Nå sitter jeg her med Telma, Iselin og Kim og venter på Ola som kommer om en halv time - times tid. Vi holder på med å spille Move, aner egentlig ikke hva det er.. men det var litt gøyt nå. 


kommer til å savne deg vennen min

hits