lillepemmer - lever livet som bergenser

Instagram

følg meg på instagram ♥Hva er din instagram bruker?

Presset om det perfekte

Jeg har aldri vært perfekt for andre. Som folk sier "ingen er perfekt, men du er farlig nær", langt i fra.. Jeg er perfekt for meg selv, jeg er akkurat slik jeg selv vil være og det kan ingen ta fra meg. Jeg vil ikke beklage meg for at jeg ikke er slik DU vil, for jeg er meg selv og ingen andre. 

Vi hører stadig vekk om jenter og gutter som ser seg i speilet og skulle ønske de var tynnere eller hadde mer muskler. Syltynne jenter ser seg i speilet og tror de er "tykkere" enn de er. De som får folk til å tenke sånn om seg selv er de som snakker negativt om en, selv om de kanskje ikke mener det tar man det til seg.. Jeg har selv vært der og får ofte høre andre jenter klage over det ekstra "fettet" de har på magen, eller rumpa som ikke er slik dem vil, eller puppene som er for små..  Kan ikke alle bare være fornøyd med slik de er? Ikke bry deg om hva andre sier, den eneste du skal se bra ut for er deg selv, ikke den kjekke gutten på festen eller den søte jenta i klassen. I min klasse har vi heldigvis et veldig bra miljø blandt jentene hvertfall, ingen som sier de er feit og ingen som klager på kroppen de ikke har. Jeg liker folk som tørr å legge ut
bilde av seg selv i badetøy, for meg viser det at de er stolt over kroppen sin og ikke bryr seg om andres meninger om kroppen.

Jeg hører daglig folk som baksnakker hverandre, selv såkalte bestevenner går bak ryggen på hverandre og klager på at venninna er for "feit" og er bitchy og at du ikke vet om du kan stole på henne.. SLUTT. Hvis du snakker sånn om henne skjønner jeg virkelig ikke hvorfor du er falsk mot henne og later som alt er fint, for det er det tydeligvis ikke. Det værste jeg vet er folk som er falsk mot "venner". Jeg er selv veldig heldig med de vennene jeg har men oppdaget nylig at jeg tydeligvis må droppe en venn fordi h*n snakket drit om meg til noen andre.. Beklager, men jeg kan ikke ha sånne venner.  
 

La personer være som de er, ikke gjør som andre folk vil.. til slutt synker du ned på deres nivå. Som dere vet har jeg blitt mobbet før men har heldigvis kommet ut av det, ved å ta tak selv. Det var ikke lett, men jeg klarte det. Hvis jeg klarte det, kan hvem som helst klare det! Du må bare være bevist på hva du vil.

Få det ut

Hei dere

Hadde tenkt å gjøre noe jeg aldri har gjort på bloggen før. Jeg vet at alle har hemmeligheter og ting de har lyst og si men de har ingen å si det til. Derfor har dere nå mulighet til å skrive hva dere tenker på, hva dere sliter med osv. i kommentarfeltet. enten anonymt eller med navn, det er helt valgfritt! Selvfølgelig, hvis du virkelig ikke vil at noen skal se det går det også ann og sende til meg på mail: a.pemmer@hotmail.com der kan jeg også gi svar hvis det er noe du/dere lurer på. 
 
hvis dere kommentere dette innlegget med en hemmelighet/tanke så hadde jeg satt pris på om du/dere skrev om jeg får lov å poste tanken eller hemmeligheten i et nytt innlegg. De som sender inn på mail kommer jeg til å sende en melding og spørre om jeg får poste på bloggen.
Sett i gang, skriv tanker, skriv følelser! skriv hva du vil.  

fra gammel til ny

Hei dere

Nå holder jeg på å redesigne t-shorten min som jeg fikk eller kjøpte i åttende, den var begynt å bli slitt på de skulder greiene så tenkte jeg bare kunne fikse helt på den.


før jeg begynte

så langt er jeg kommet.

Jeg legger ut resultatet når jeg er ferdig med den senere i kveld!

what makes me happy

Ak58ycacaaa3cpq_large
303435_371369599563939_100000727050613_1145028_557903515_n_large
Tumblr_lqt2rlhcnc1qgvj5co1_500_large

Q: hva gjør deg glad? 

Q: hva synes du om det nederste bilde? (jeg har redigert)

 

10 ting..

.. du ikke viste om meg

  • jeg er sta og ganske så bortskjemt..

 

  • Den ene gangen jeg slettet bloggen var fordi jeg endte opp i en bitchfight med en fra en annen skole som fikk alle vennene sine i mot meg og skrev masse tull på bloggen.

 

  • Jeg har 3 ekte bestevenner

 

  • Jeg er barnslig.. altid vært det kommer altid til å være det

 

  • Jeg får masse drit på formspring om at jeg er løs ( det er jeg ikke i det hele tatt, snarere tvert imot.)

 

  • Jeg sitter å skyper med noen minst 5 timer for dagen ( si ifra hvis du vil skype en dag da :D )

 

  • Jeg er den eneste av vennene mine ( som jeg vet om ) som faktisk har lyst å begynne på Årstad videregående.

 

  • Jeg bruker minst 2 timer på å rydde rommet.

 

  • Jeg elsker leopard (fortsatt)

 

  • Jeg har familie i USA og venner fra Romania.

Q: fikk du vite noe nytt eller viste du alt dette fra før?

Q: lyst å skype med meg? 

I have nothing to say

Hei dere

Beklager for at jeg ikke har blogget, har ikke noe god forklaring. Men jeg er tilbake! Tenkte bare jeg kunne skrive min mening om vg's innlegg om Morten Ramm sin forestilling "kan Morten Ramm fylle oslo spektrum?"

Jeg fikk ikke med meg så veldig mye om hva som ble gjort og sagt der siden jeg ikke fikk så veldig mye ut av innlegget til vg. Men han klarte hvertfall å fylle spektrum en og en halv gang sammen med mange andre kjente personer som Linni, Thomas Gullestad (Jenny skavlan sin type), Jaa9, OnklP, datarock og mange andre. Midt i showet gjennomførte mange av dem et slapstick show med meksikansk tema og så og si naken. Tror de fleste kommer til å huske det veldig godt.. Men Som sagt så har jeg selv ikke sett dette og blir da vannskelig å bedømme showet. Men hele innlegget i vg var for meg ikke så godt.. med tanke på at jeg ikke fikk noe særlig info om det som har skjedd. 

 Foto: VG

Q: så du forestillingen?
Q: Hva synes du om innlegget til vg? 

 

Kilde:  http://www.vg.no

takk

Hei dere

Nå har jeg fått inn en del gode forslag til hva jeg kan blogge om dagene framover, og jeg kommer til å lage en rom-detalj video, anbefalingsvideo, random video der jeg bare har gått rundt å filmet forskjellige ting.. Og så skal jeg legge ut svar på spørsmålene!


denne jenten er best!

Noe annet dere vil jeg skal blogge om som jeg ikke har nevnt her?

hva ville du si?

Hva har andres mening om deg noenting å si om den du virkelig er? - Ingenting, ikke la folk dra deg ned og holde på som de vil. Hadde jeg latt folk gjøre det ville jeg ikke vært den jeg er i dag. Jeg har hatt perioder i livet jeg helst ikke snakker om til andre enn de som kommer meg nærmest, de som vet hvordan jeg har hatt det og de som ikke har latt meg ha det sånn.. En periode i fjor hadde jeg det fryktelig vondt og har prøvd flere ganger å bo et annet sted enn hjemme, men jeg har ikke turd å si noe til mamma eller pappa hvorfor, de har trodd jeg bare ville prøve å bo hos tanten min eller noe.Grunnen for alt dette velger jeg å ikke nevne.. Vil bare at dere som kommer med negative kommentarer skal tenke dere om før dere poster en kommentar, jeg er ingen rosa blogger og skjuler ikke at jeg tar de til meg.. Jeg er en person som blir veldig fort såret uten at det kan virke sånn. Livet mitt er ikke perfekt, faktisk så er det langt fra perfekt.. 

~andreapemmer..

tenk på dette..

hvordan få tak i drømmejenta?

dette innlegget er det en venninne som har skrevet, hadde satt stor pris på om dere hadde tatt tid til å gå innpå bloggen hennes. TRYKK HER♥ELLER PÅ BILDET

Nesten alle har en gang blogget om hvordan du får drømme gutten men hvordan får man drømmejenten?

1. øyenkontakt

Det er veldig vikting at når du snakker med en jente at du ikke ser andre veien men at du ser hun rett inn i øynene!. Vist du ser andre veien eller ned i bakken virker det som om at du ikke vill se på hun og da kan hun bli nervøs å lure på hvorfor du ikke ser på hun.

2. utsende

Skal ikke si at utsende ikke teller i det hele tatt, for det gjør det !. Vi mener ikke at dere skal være perfekte på noen måte men en god klestil slår aldri feil. Det handler ikke bare om klestil men også hvordan du går på håret osv...

3.  personlighet

Du må ha en bra personlighet. Komme med en kommentar innimellom er bra sånn som " Idag var du veldig pen". Om du foreksempel tøffer deg oven for en jente fordi du er med kompiser blir litt sånn " okey.." så ikke tøff deg . Vær deg selv hele tiden og ikke tull med følesene hennes !

4. parfyme

En god perfyme er veldig bra for da setter lukten seg i nesen til jenten og hun kommer til og huske lukten hver gang. 

Dette er noen av tingen ikke alle med basic ting som er viktige husk det å du e på god vei!.

Dette siste har jeg lagt til for var noen som lurte på hennes blogg hvilke parfymer hun anbefalte til gutter! og jeg anbefaler hvertfall;

1. Pacro rabanna 1 million (fåes kjøpt på estetique i åsane hvertfall og dette er den jeg liker best)

The One Gentleman Dolce&Gabbana for men

2. the one gentleman dolce & gabbana (jeg har aldri luktet på den før tror jeg.. har bare hørt at den er god)

og det er egentlig de jeg kommer på nå som jeg ville anbefalt

hits