lillepemmer - lever livet som bergenser

Sminke vs. 10 ting.

Heisann!

For en liten stund siden våknet jeg og siden det har jeg bare sittet i sengen og lest blogger, snakket med folk og vært på twitter. Nå skal jeg straks dra til by'n med familien på en liten shoppingrunde før vi setter oss ned på en eller annen resturant og spiser. Etter det skal jeg møte Nahom på kinoen før vi skal se Tina og Bettina the movie. Er det noen som har sett den? 

Jeg kommer til å ta med kamera til by'n så blir sikkert et par outfit bilder & andre bilder. Hovedgrunnen til at jeg skal til by'n på shopping er en utrolig fin vinterjakke jeg så hinn dagen på senteret. 

 

Som overskriften sier smine vs. 10 ting, jeg skulle jo lage den videoen til dere i dag. Får ikke gjort det før i kveld, men da vil jeg vite om dere vil ha video av hva jeg har i sminkepungen min, eller 10 ting som irriterer meg/ 10 ting dere ikke viste om meg. 

Holder på å lage et bilde utifra et annet bilde. Det er kanskje noen som har sett det bildet før... men klarer du å se hva det er bilde av? 

SPØRSMÅL

hei søte

Nå er jeg akkurat ferdig med å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden så da legger jeg den ut enten imorgen eller ja, men legger ut i flere deler.. for den ble ganske lang

Nå skal jeg opp å spise middag med mamma og familien så da kommer det et innlegg senere i kveld! 

SISTE SJANGSE

Hei søte

Nå er det siste sjangse å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden! Svarer på video i morgen.

kommenter -> HER <-

spørsmålsrunde

hei søte

jeg har veldig lite å blogge om for tiden, så tenkte å kjøre i gang en spørsmålsrunde som Sofie skal svare på.

Så da er det bare å kjøre i gang med spørsmålsrunde!

Sofie skal foresten ta hull i øre på meg neste mandag!! gruer meg litt, for hun sier det gjorde dritt vondt når hun gjorde det på seg selv såååå vi får se.

har et hull i øreflippen fra før, men skal ta et nytt et, skal ikke ha inni øret.

spør i vei!!

SPØRSMÅLSRUNDE?

hei dere

Bare lurte på en ting? Har dere lyst at jeg skal ha spørsmålsrunde der jeg svarer på video? hvis dere vil må det jo være noe dere lurer på! allright, holder på å øve til engelsk prøve imorgen som kommer til å gå helt forferdelig i motsettning til rle-prøven idag som gikk fantastisk bra!! Dette året er jeg helt innstilt på å få gode karakterer ettersom jeg vet om en del andre som skal søke det samme som meg og samme skole så håper på å gjøre det bra dette skoleåret.

har dere hatt prøve denne uken? hva i ?

gammelt!!

FACEBOOK BILDET

hei dere

fikk nettopp et spørsmål fra en av leserne!

Anonym om OM LILLE MEG

hvor har du redigert det profilbilde ditt som du har på facebook no ? :) kan du skrive det på bloggen ?

SVAR:
det bildet er tatt med ipoden min og er redigert med en app som heter Instagram. Dette er en gratis app og veldig enkel å bruke!

 

spørsmålsrunde

heii

emm på den andre bloggen hadde jeg spørsmålsrunde, men fikk ikke mye spørsmål, nå har dere sjangsen til å bli kjent med meg, så bare å spørre i vei!! skriv som kommentar i kommentarfeltet under

hits