lillepemmer - lever livet som bergenser

OM LILLE MEG

hei dere

har sett at jeg får flere lesere for hver dag som går og det liker jeg virkelig, men savner å få kommentarer på innleggene jeg skriver. Ser at det er mange som leser men får ca bare 3 - 4 kommentarer og da øker jo ikke lysten min for å blogge for å si det sånn, så det jeg prøver å si er at jeg trenger tilbakemeldinger på hva dere synes. Siden jeg ser det er såpass mange lesere tenkte jeg å skrive et lite innlegg om meg.

Heter andrea pemmer folkedal men kan si så mye som at jeg aldri bruker folkedal bortsett fra facebook. Har blogget siden slutten av syvende men har hatt forskjellige blogger pga. forskjellige grunner, kan kanskje skrive om det i et annet innlegg hvis noen vil vite det? 
Kom til verden 26. juni 1996 og er da 15 år nå.Har en hund på 6 år som heter Lucy og som jeg virkelig elsker å bruke tid på selvom jeg ikke er så flink å gå tur med henne da.. stakkars dyr!
Har siden jeg gikk i 1 klasse gått på forskjellige aktiviteter som ballett, turn, håndball og svømming, også har jeg faktisk spilt i korps et par år tru det eller ei. Rundt jule tider i fjor fikk jeg en ryggskade jeg ikke kan forklare hvordan jeg fikk og det endte med at jeg lot være å trene på over et halvt år.. det lengste jeg noen sinne har gått uten å trene noe som helst. Så det jeg holder på med nå er zumba på mandager, jogging et par ganger og styrketrening + treningsstudio.

De to første årene på ungdomsskolen gikk jeg på Åstveit ungdomsskole og byttet deretter til Marikollen nå i høst pga forskjellige grunner.
Har kommet i en helt utorlig gjeng og kan bare si postivie ting om dem omtrent, har vært så heldig! Nå går jeg i klasse med min skjønne Amalie som jeg har kjent siden barnehagen, Sofie og resten av gjengen jeg har vært så heldig å bli kjent med. Rebecka og jeg vi er omtrent helt like, er så godt å snakke med henne hun er så utrolig åpen og grei og en utrolig lytter.

dette ble et veldig langt innlegg.. skjønner hvis dere ikke leser det! haha

kommer snart videoblogg, kanskje i helgen? 
 

 

hits