lillepemmer - lever livet som bergenser

julekaker med karamell

hei søte 

Skulle bare oppdatere om at jeg og mammaen min har tenkt å lage julekaker med karamell i ! NAM, første gang vi prøver så håper på det beste, hihi. 

har du smakt det før?


chris medina - 28 år

hei søte

Rett etter skolen i dag dro jeg til byn for å vente til Chris Medina sin gratiskonsert ved pepperkakebyen. Det vi norske ikke viste var jo at han hadde bursdag idag og fylte 28 år og da endte det opp med at vi sang for han da! meg og michelle stod HELT framme og kunne så og si ta i han.. Var tre nydlige sanger han sang for oss før det var første mann til signerings køen. Der stod vi ti minutter ute før vi endelig slapp inn og så stod vi enda ti - tjue minutter og ventet på vår tur. Michelle kjøpte da platen hans mens jeg ikke hadde litt penger en gang og fikk da autografen hans og et bilde av oss tre sammen!


 

 

var du på chris medina's konsert i bergen i dag? så du meg?

OBS! LES!

hei søte

den ballkjolen jeg blogget om igår den lilla, linken til den siden ville vært www.tbdress.com MEN dette er da en falsk nettside og man får ikke den kjolen man ønsket, vi har klart å avbestille den og anbefaler alle som har kjøpt der å avbestille med EN gang. OG ikke kjøp kjoler der selvom det ser veldig troverdig ut..

BARE IKKE KJØP KJOLE DER OG SPRE VIDERE TIL DINE VENNER OG NÆRMESTE!!!

tea-time

hei søte

Akkurat nå sitter jeg å drikker teen min og ser frustrerte fruer altså ultimat chill. Min absolutt favoritt smak når det gjelder te må være denne; 

er utrolig søt smak på og den er god som både kald og varm men jeg liker den best varm. 

forresten, er snart ferdig med alle sesonger av frustrerte fruer og trenger noe nytt å se på ! noen forslag?

jeg har verdens beste foreldre.

hei søte

okei, jeg er kanskje verdens lykligste jente nå! Hvis du har pleid å lese bloggen min har du kanskje fått med deg at jeg ELSKER kjoler? vel.. i januar har vi vinterball på skolen og i den anledning har foreldrene mine vært verdens beste og kjøpt verdens fineste kjole til meg. JEG ELSKER DERE MAMI OG PAPI!

New Style Strapless Floor-length Sleeveless Ball Gown Skirt--Top Saling NM5

liksom, SE PÅ DEN !!! ååå, jeg dør! 

 

god natt søte!

BLOGKEEN

hei søte http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt

Har nettopp laget meg bruker på blogkeen der du kan følge bloggen min og automatisk få opp når jeg legger ut nye innlegg på bloggen. trykk -> HER <- eller på knappen under widgets på siden der det står "BLOGKEEN - følg denne bloggen" som da ser sånn ut; 

lillepemmer - live in the moment

 

har dere bruker på blogkeen? send link til din så jeg kan følge deg! 

videoblogg - julekalender

hei søte http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8rsImlfPtMLR3bHr2USufSYhkIm2tcp7WDCAKHkXoub0uA7Lt

 

kom med forslag!

min vei til ren hud

hei dere

Nå dro Elise for ti minutter siden og da blir jeg sittende å se på frustrerte fruer, men nå skal jeg ta en pause fra det og rense huden min.

Måten jeg renser huden min på er ved å bruke to produkter fra clinique, der jeg først bruker den som heter "clinique cleansing foam" over fuktig hud og gnir den inn (pass på så du ikke får på øynene) og så vasker jeg det vekk og tørker huden. Etter det tar jeg "clinique clarifying lotion" på stedene der jeg enter har kviser, svarte prikker eller annet du vil ha vekk. På bildet ser du en krem som du påfører til slutt, men den anbefalte hun fra apoteket om å ikke bruke siden den hjalp ikke.

Ellers er det bare å spise sundt

Clinique Anti-Blemish Solutions 3-Step System

dag 9 - 10

god morgen kjære lesere

Nå har vi faktisk nettopp våknet og ligger bare og slapper av i sengene før vi skal opp å spise noe og gjøre oss klar for dagen idag. Vet ikke hva Elise skal idag, men jeg skal hvertfall opp i vestlandshallen å se på fotballcup sammen med noen venner litt senere. Så vet ikke hvor mye jeg får blogget idag da men, vi får se.

Dag 9 - 10 favoritt plagg. legger ut bilder av klærne senere

  1. den nye jakken fra punkyfish
  2. buksen fra punkyfish
  3. leopard kosebukse
  4. stooore kosesokker
  5. kosegenser
  6. de 3 forskjellige halsene mine
  7. hvalross sokkene mine
  8. hvite singletter
  9. leopard topper
  10. kjole

hva skal du idag ?

kosekveld

hei dere

Akkurat nå sitter meg og Elise søta i sengen min på hver sin pc og sløver. Etterpå skal vi se en eller annen film og kose oss, er utrolig kaldt på rommet så tar snart dynen rundt meg. Må bare få si hvor utrolig glad jeg blir når det popper opp 4 vennefårespørsler på bloggen i løpet av en dag, og har fått en del vennefårespørsler nå i det siste. For meg så er det en god følelse og føler meg glad av å vite at det er noen som har blogg som leser bloggen min såpass mye at de legger meg til. Det er det jeg tror er grunnen til at man legger til folk på bloggen, men det er min mening! og NEI sier ikke at det skjer ofte og at dette er grunnen men blir glad inni meg. Blir også veldig glad for tilbakemeldinger av dere, keep it comming!

lik siden min på facebook hvis du ikke allerede har gjort det, trykk her ->  <- 

hits