lillepemmer - lever livet som bergenser

vet..

hei dere

I begynnelsen av uken sa jeg faktisk at jeg kom til å være opptatt hele uken med å øve på prøver og gjøre lekser og rydde osv. Nå skal jeg bare gjør lekser til imorgen og skrive ferdig en innlevering så begynner jeg å blogge igjen.. men kommer til å bruke en liten stund på å skrive ferdig innleveringen så blir ikke mer blogging idag. Men imorgen blir det! 


Ingen lekser får ødelegge humøret mitt! - jeg er i fantastisk humør nå

prøver, innleveringer og lekser

hei dere

Siden jeg har vært vekke i to uker nå har jeg ikke hatt verken lekser, prøver eller innleveringer.. så har MASSE å ta opp igjen så blir helt sikkert ikke blogging på minst en uke til. Men ville bare informere dere om at det er under tre uker til jeg og mamma drar til London på shopping!!


 Forresten folkens! verdens nydligste jente ^ har bursdag idag. Gratulerer masse med dagen vennen min ♥

footloose

hei dere

Ja, har ikke blogget på to uker jeg vet det.. men jeg har vært på leir og på hytten og mellom der har jeg hatt så liten tid til å pakke at jeg rett og slett ikke har orket. Men nå er jeg hjemme igjen og skal fortelle om leiren en gang i uken tror jeg.. Har bare meldt meg inn i konkurranse på blogg.no om filmen footloose som kommer på kino fredag 28. oktober! Den ser syyykt gøy ut så den skal jeg se enten jeg vinner eller ikke.

footloosevinn

GEILO

God morgen dere

Jeg har hatt besøk fra Os og vært på Os sammen med Lene de to siste dagene og har derfor ikke blogget. Vi har hatt det utrolig koseligt. Skjedde ikke noe spesielt her da men på Os satt vi i boblebad og så utover hele bondelandet noe som var sinnsykt koseligt, fram til det begynte å hagle.. vi satt da der og ventet på at det skulle bli ferdig men neida været hadde bestemt seg for å være ond mot oss så vil løp iskalde under tak og så måtte jeg og hanne løpe ut igjen for å ta trekk over hele greien mens Lene står å ler av oss.. resten av kvelden satt vi med varme dyner og pcer og så på tv.

Igår har jeg pakket, fordi vi reiser til Geilo idag.. Men heldigvis for meg er det en del folk som skal opp der så jeg blir ikke aleine. Kommer ikke hjem før søndag og da må jeg hive meg rundt for å pakke til mandag når jeg skal være på Lønningstrand til fredag sove hjemme til lørdag og så ut igjen lørdag til søndag sammen med Elise♥. Gleder meg kjempe masse! Men nå må jeg nesten avrunde her, skal pakke ferdig før jeg skal opp til Marius en bitte liten tur før jeg drar. 

blir kanskje litt blogging på geilo hvis jeg får tak i en pc med internett, vi får se. 

skal du på Geilo i ferien? 

gjeste innlegg

Heisann pemmer :D

no sitter vi å ser på en film som du ikke følger med på, mens du bare sitter å leker deg med Alexander!!

mehehe, vi ser på en film som er fra sånn 80-tallet elns. skikkelig rar faktisk. Men det kan ikke du ha fått med deg så "opptatt" som du er.. eheheheh, menne.. we love yooooooooooooou

  - Marita og Hanne

OFF TO BONDELAND

God morgen

Nå har jeg og Hanne nettopp våknet og skal gjøre oss klare og pakke osv. før vi drar opp til Marius og skal være der til ca fire tiden før vi drar videre til Os med Lene, og JA du hørte riktig. OS!! grunnen? jo, Hanne bor der.. LAAAAANGT ute på bondelandet, eller det er faktisk enda lengre vekke enn på Os. må ta buss i 25 minutter etter Os, så da kommer det masse bilder fra turen og kanskje en ny videoblogg? 


jummy

forresten, det er unødvendig å skrive drittkommentarer, jeg finner lett ut hvem det er og jeg er nødt å godta alle kommentarene før de legges ut på bloggen så det å skrive sånne kommentarer er bare waste of time altså.

ANBEFALING - videoblogg

Hei dere

første videoblogg der jeg snakker.

 

for de som ikke skjønte hva den het så heter den altså big bold mascara

skal jeg fortsette? hva om da? 

EN TING JEG LIKER SOM JEG IKKE LIKER Å INNRØMME

Hei dere

Da har jo jeg tenkt å melde meg på den konkurransen til blogg.no der man kan vinne calvin klein goodie bag med masse rart oppi. Men for å være med er jeg nødt å skrive om en ting jeg liker men som jeg ikke tørr å innrømme så here it comes..

Jeg liker meg selv AKKURAT som jeg er. Jeg er ikke tynn, jeg er ikke feit men jeg er akkurat passe. Folk sier jeg er lav, jeg er akkurat passe er verken lav eller høy er høyden jeg vil være. Dette hater jeg egentlig å innrømme siden folk tror at hvis man er fornøyd med seg selv så er man enten fjortis eller bitch.. jeg er kanskje fjortis men ikke av den værste sorten. TAKK FOR MEG!! 

lover at det kommer video senere i kveld med meg og hanne.

calvinvinn

princess for a night

hei dere

bare legger ut noen bilder fra igår jeg

ikveld skal jeg sitte barnevakt for brødrene mine og kose meg med de. hva går din kveld ut på? 

TWITTER

hei dere

Snakker masse med Maren akkurat nå, og da bestemte begge to seg for å lage TWITTER faktisk her er min og her maren sin. 

god natt søte lesere

hits