lillepemmer - lever livet som bergenser

visittkort


Vi holder på med så mye rart på skolen for tiden, dette var innleveringen min til i dag.

 

Heaven is a place on earth with you

 

Sitter fra skolen og blogger nå, får aldri til den videoen jeg har laget til dere. Så hvis jeg skal få den til trenger jeg deres hjelp.
 
Været i Bergen nå er faktisk helt okei, det regner ikke men det er heller ikke helt blå himmel. Sitter her og teller ned dagene til jeg reiser til Romania i en uke, bare 5 dager + noen timer igjen nå! Gleder meg utrolig mye til å reise med gode venner. 

Hva gjør du på AKKURAT nå? 

 

SkolebilderHva synes du om bildene og redigeringen? 

HJELP MEG

Heisann!

Er det noen av mine søte lesere som kunne hjulpet meg med redigerings programmet adobe premium? Trenger virkelig hjelp... hvis ikke får jeg ikke lagt ut videoen til dere! Om du kan med det og vil hjelpe meg, ta kontakt på skype: a.pemmer facebook: andrea pemmer mail: a.pemmer@hotmail.com TAKK PÅ FORHÅND!!!!

Polariseringsfilter

Heisann!

Ville bare informere dere om en konkurranse jeg hadde tenkt å melde meg på slik at dere kan gjøre det samme. Hun som har konkurransen er utrolig flink til å ta bilder og har videoer og bilder der hun har brukt dette filteret. For dem som er glad i foto ville jeg virkelig meldt meg på denne konkurransen.

I DETTE innlegget kan du se forskjell på med og uten denne linsen og også lese om den.

HER kommer du til konkurransen.

Kjære blogglesere...

Heisann! 

Ville bare ta meg noen minutter for å takke dem som er innom og leser bloggen min, tusen takk! Og til dem som kommenterer positive ting, dere er fantastisk. Våknet for 2 timer siden ca. og så at jeg lå sånn midt på treet på topplisten i Bergen på blogg.no. Selv om jeg ikke har noen spesielle mål å sette for bloggen annet enn å få ut ting og skrive om hverdagen min, så er det en utrolig herlig følelse å logge på og se at så mange har tatt seg 1 minutt til å lese bloggen min. Tusen takk til de gode tilbakemeldingene jeg har fått angående tegningene i forrige innlegg både på facebook chatten og i kommentarfeltet.


Jeg er veldig glad i å tegne, så om dere vil se flere tegninger vil jeg gjerne vite hva dere vil jeg skal tegne? Hva som helst.

2 tegninger

Hva synes du om bildene? Det nederste ble jeg ferdig med i dag ??

VIDEO

Heisann!

For øyeblikket sitter vi oppe i naturfagsrommet og ser på at læreren prøver å få til noen greier med høytalerne. Fikk ikke blogget i går da jeg var med en venn fra skolen til jeg skulle på trening halv åtte, når jeg kom hjem orket jeg ikke gjøre annet enn å få plaster på fingrene jeg har fått blemmer på pga. klisteret vi bruker på håndballen. Videoen jeg har spilt inn til dere ligger på pcen, men jeg er ikke en ekspert på det kutte programmet vi har på pcen men prøver så godt jeg kan.


Skal få redigert videoen ferdig i dag og prøvd å få lagt den ut. 

Hva skal du i dag? 

antrekk 9. september 2012

Heisann!

Tok bilder i går for antrekket jeg hadde da. Var i Grieghallen fra 14.00-18.00 i går på konsert med bla. pappa sitt kor og en del andre kor, alle sammen var kjempe flinke. Tror pappa ble litt overrasket over å se oss siden han ikke trodde vi kom, men er alltid fint å overraske noen.
genser: carlings, skjorte: mamma sin, smykke: ginatricot, bukse: ginatricot, sko: haaland sko

Jeg kjøpte også ny vinterjakke på lørdag, er super fornøyd! Har ikke sett på den så veldig lenge, men måtte bare ha den.
Nå skal jeg vente på at maten skal bli ferdig, og så skal jeg sette i gang med å spille inn den videoen jeg har lovet. 

Hva synes du om vinterjakken?

 

Sminke vs. 10 ting.

Heisann!

For en liten stund siden våknet jeg og siden det har jeg bare sittet i sengen og lest blogger, snakket med folk og vært på twitter. Nå skal jeg straks dra til by'n med familien på en liten shoppingrunde før vi setter oss ned på en eller annen resturant og spiser. Etter det skal jeg møte Nahom på kinoen før vi skal se Tina og Bettina the movie. Er det noen som har sett den? 

Jeg kommer til å ta med kamera til by'n så blir sikkert et par outfit bilder & andre bilder. Hovedgrunnen til at jeg skal til by'n på shopping er en utrolig fin vinterjakke jeg så hinn dagen på senteret. 

 

Som overskriften sier smine vs. 10 ting, jeg skulle jo lage den videoen til dere i dag. Får ikke gjort det før i kveld, men da vil jeg vite om dere vil ha video av hva jeg har i sminkepungen min, eller 10 ting som irriterer meg/ 10 ting dere ikke viste om meg. 

Holder på å lage et bilde utifra et annet bilde. Det er kanskje noen som har sett det bildet før... men klarer du å se hva det er bilde av? 

hits