lillepemmer - lever livet som bergenser

SPØRSMÅLSRUNDE?

hei dere

Bare lurte på en ting? Har dere lyst at jeg skal ha spørsmålsrunde der jeg svarer på video? hvis dere vil må det jo være noe dere lurer på! allright, holder på å øve til engelsk prøve imorgen som kommer til å gå helt forferdelig i motsettning til rle-prøven idag som gikk fantastisk bra!! Dette året er jeg helt innstilt på å få gode karakterer ettersom jeg vet om en del andre som skal søke det samme som meg og samme skole så håper på å gjøre det bra dette skoleåret.

har dere hatt prøve denne uken? hva i ?

gammelt!!

SKOLEBLOGGING

hei dere

Nå har vi bare to timer igjen på skolen og så skal vi hjem. Snart enda en teori time i musikk med Knut! YAY rekker ikke skrive så veldig mye, skal ut om fem minutter.. Er så morsomt å sitte på biblioteket med Linn og så er alle åttendeklassingene her og hysjer på oss hvis vi snakker i det hele tatt. Fikk forresten 3,5 poen av 12 mulig på en lekserøve.. veldig bra av meg, må begynne å se mer på nyhter, haha.

sykeste gimle-jenten! haha

veldig random innlegg, iknow..

ENDELIG

hei dere

Tok faktisk ikke så lang tid med videoen som jeg trodde det skulle gjøre.. her er den nå da! 

 

hva synes du? skal jeg ha flere videoer? om hva i så fall!

VIDEO PÅ VEI

hei dere

Nå har jeg sittet en liten stund å redigert videoen.. den er ikke så lang så tok ikke så veldig lang tid! Nå står den å blir behandlet på youtube! weheey!! snart kommer min første video ut.
OPPTATT!

hei dere

Vet har ikke blogget de to (?) siste dagene.. har vært veldig opptatt med venner og lekser og øver faktisk til prøve nå så har ikke fått tid til bloggen + jeg holder på å redigere filmen jeg skal legge ut som kommer snart.. gi meg forslag til hva jeg kan blogge om i dag da? :)


instagram

sorry to say..

hei dere

ble vist ingen video idag heller gitt! MEN den kommer i løpet av denne uken bare vent. Har hatt den beste treningen på lenge nå! var så deilig, bare det å kjenne at jeg er i bevegelse og faktisk gjør noe aktiv annet enn å gå rundt med venner var en fantastisk følelse. Var litt vannskelig i begynnelsen og både jeg og Sofie slet en del.. men Ida så ut til å klare seg helt fint hun. Kaken meg og Lene lagde ble faktisk suksess denne gangen, bilder kommer ut i uken en gang! 


instagram!

BRA DAG

hei dere

Har veldig på følelsen av at dette er en bra dag, begynte seint og sluttet tidlig siden de ikke kunne finne vikar til siste time. Nå kommer snart Lene ned hit og så skal vi lage gulerot kaken som er tyskleksen vår til imorgen, og så skal vi slappe av og så skal jeg på zumba og hun skal på trening. 
hard workers vi ♥

 

kommer video senere i kveld/ i dag hva tror dere den er om? 

HUSET MITT & HEKTA

hei dere

Har hatt en skikkelig kjedelig dag der jeg egentlig kunne funnet på noe men satt å ventet på at didrik skulle bli ferdig på kamp så jeg kunne være med han men når han først er ferdig så svarer han ikke på meldinger eller noen ting.. jaja. Nå kom mamma nettopp inn å ba meg rydde på rommet, men skjønner ikke helt hvorfor jeg skal gjøre det når det ikke er noen steder i huset man kan oppbevare ting pga. vi holder på å bygge ut og skal få garasje og da har vi revet ned hele kjelleren og fått svær hage og mistet masse lagringsplass.. gleder meg sånn til å få nytt rom IGJEN! 

vet ikke om dere er sånn, men jeg har hvertfall sånne perioder der jeg er skikkelig hektet på EN ting og så blir jeg drit lei det. sånn som når jeg fikk nytt rom var jeg hekta på rød og er drit lei det nå og misliker fargen sterkt.. Nå elsker jeg leopard mønster og burberry merket og har en haug med ting som har de mønstrene på seg.. håper det aldri går over! men nå får vi snakkes.. skal rydde rommet så mamma ikke blir sinna! good girl jeg. haha 


IGJEN!!! JEG TRENGER HJELP!!!

VIDEO

hei dere

Sa jo jeg skulle legge ut video av Sondre når han danser zumba og har helt glemt det! Så hvis du vil se den trykker du på navnet til Sondre helt i begynnelsen.

 

OUTFIT BILDER FRA DE SISTE DAGENE

hei dere

Tror jeg skal begynne å ta outfit bilder til dere to - tre ganger i uken, hva synes dere? her er hvertfall for to dager;


21.09.11 - t-shorte//bikbok, tights//cubus, sokker//cubus, hals//only


22.09.11 - topp//bikbok, skjorte//h&m, bukse//bikbok, sokker//mormor har laget! 

vad tycker ni? skal jeg fortsette med outfitbilder? 

hits