lillepemmer - lever livet som bergenser

FLINKE MEG !

heisann!

Uff ja, er så dårlig rutinert med lekser.. så nå sitter jeg å gjør lekser.. IGJEN! helt sykt at jeg ALDRI blir ferdig med de. Uff, jaja. Kom hjem for noen timer siden etter å ha vært på joggetur med mamien og doggien min som alltid skulle løpe i beina våre. Var faktisk første "treningen" jeg har hatt siden jul så kan godt si jeg er ute av form. Men nå har jeg begynt å trene igjen og skal ikke slutte. Flinke meg, sitter for lenge på pcen hver eneste kveld og er død dagen etter på skolen. Grurer meg..


søte kjæresten min som kom hjem med dette til med fra syden! åe ♥ elsker deg Jonas!

 

GOD NATT

LANG DAG

Hei dere

Nå som skolen er begynt igjen har det allerede vært masse lange dager og jeg merker at jeg faktisk blir trøtt rundt ti tiden og holder på å sovne. Litt sykt, siden for bare noen dager siden var jeg en av mange som la seg klokken 04:30 hver natt, mens nå sovner jeg senest 24:00. Har egentlig ikke så masse lekser, men det kommer vel.. uheldigvis! Siste år på ungdomsskolen, gruer meg littegranne til videregående egentlig. Uff, jaja.. Akkurat nå sitter jeg og spiser pizza og skal straks begynne på leksene til imorgen.

skjønne deg wiik !

MÅ GJØRE VIDEO MED TOMINE

hei dere

Akkurat nå er jeg oppe hos min kjære bærums jente, Tomine! Utrolig lenge siden jeg har sett henne nå så blir kosligt, hehe.
Vi tenkte vi skulle ha en må gjøre video, såå, hvis dere vil vi skal gjøre noe, så kom med det!

Forslag til videoblogg?

Hei dere

Akkurat nå har jeg tenkt å sitte å glo på mitt hemmelige tennåringsliv.. så skal være kjapp. Jeg har tenkt å ha videoblogg, men vet ikke helt hva! såå, noen forslag? 

Natten?

Hei dere
Jeg er så utrolig trøtt akkurat nå så orker ikke ta opp pcen og skrive ett innlegg når det ikke skal være så langt... Så da skriver jeg på iPod. Jeg lovte dere å blogge mer, ikke skjedd. men når som jeg er hjemme for fult skal jeg virkelig skjerpe meg. Begynner første ordentlige skoledag imorgen! Wehuu, blir nå kjekt og virkelig få sett hvordan det er å gå på marikollen. Gleder meg litt da. Nå er jeg så trøtt at jeg stuper !

~ god natt, dere som leser bloggen :-)

- lurte veldig på hva dere har lyst at jeg skal blogge mer om og om jeg skal ha videoer?

Ny skole, nytt skoleår

Idag begynte jo jeg i 10A på marikollen, eller, mjølkeråen som det tydeligvis heter nå.. Var utrolig nervøs de siste to timene før vi begynte, lurte på hva vi skulle gjøre, når vi var ferdig osv. Natt til idag fikk jeg såvidt sove.. bare lå i sengen og vred meg rundt, men fikk selvfølgelig sove til slutt da. Våknet rundt 9 tiden mens skolen begynte halv 12, hehe.. Så da gikk jeg i dusjen, gjorde meg klar, og gikk opp til Viddalen for å vente på bussen. Bussen kom unormalt til rett tid og jeg kom fram til Sofie rundt kvart på ellve. Der satt jeg på pcen mens hun gjorde seg ferdig til å gå ned på butikken hvor vi møtte Gina og så gikk vi på skolen. Var litt rart å komme inn i klasserommet og tenke "disse skal jeg gå i klasse med ut ungdomsskolen", men gikk nå greit da. Vi fikk litt informasjon om hva som kom til å skje og så gikk vi en og en rekke inn på biblioteket for å hente bøkene vi skal bruke dette skoleåret. Etter skolen måtte jeg opp til alle lærerkontorene for å få ordnet med klasseturen vi skal på imorgen. Så ja, var egentlig det vi gjorde på skolen før jeg, Sofie og Benedikte dro til senteret hvor jeg møtte Amanda som jeg satt og ventet med før Jonas og Martin sluttet. Når de var ferdig dro jeg og Jonas hjem til han og så film og slappet av før jeg måtte hjem igjen for å pakke til imorgen.. :( Men nå er jeg nødt til å pakke og gjøre alt klart til imorgen.. Vi snakkes om tre dager. 

~ hvordan var din første skoledag? 

På kino med min kjære

heisann

Tror vel de fleste har sett traileren til "få meg på, for faen!" en ny, norsk film som kom på kinoen på Fredag. Har ikke hørt så veldig mye om den, men har sett traileren og utifra den kan jeg vel si at det virker som om det er en film som kunne vært tatt ut av hverdagen til en normal tenåring. Jeg og Jonas har altså bestemt oss for å dra på kino og se på den klokken 1800 idag, noen andre som skal se den, eller som skal på kino? Jeg gleder meg hvertfall veldig masse!

 ( vet, bilde ble veldig lite.. )

 

 

noen andre som har sett den ? hva er deres mening om denne filmen ? 

Mislykkede pannekaker

heii

Idag våknet jeg ca. 11.00, og så gikk jeg på kjøkkenet for å finne noe å spise men fant ingenting.. Så da bestemte jeg meg for å lage pannekaker. Ikke en god ide.. hehe. Alt gikk helt fint fram til jeg skulle steke de, fikk det liksom aldri helt til så det endte opp med at jeg ga meg og spiste bare en pannekake og satte resten av røren i kjøleskapet til papi kommer hjem sånn at han kan steke for meg. Resten av dagen skal jeg bare slappe av og være med Jonas og Ann Kristin tror jeg, søte mennesker.

fikk klage av henrik siden jeg ikke skrev i forige innlegg at vi er syvmenninger.. snåling.

10 ting du kanskje ikke viste om meg

heisann

er kanskje et par som leser bloggen min som ikke vet så veldig mye om meg, så derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt.

  • Jeg har hatt kjæreste nå siden 2. oktober 2010, som jeg elsker over alt
  • Bruker nesten aldri sminke, kan ikke fordra å ikke kunne klø meg et eller annet sted i fjeset uten at jeg drar med litt sminke..
  • De siste ukene på åstveit har jeg vært fult opptatt med å bytte skole til Marikollen som jeg begynner på til høsten.
  • øyenfargen min kan varier fra grønn til blå til grå.
  • ble født 26 . juni 1996 (er altså 15 år)
  • Jeg har litt vannskeligheter med å kunne stole på folk.
  • Har hytte på Geilo ( noen andre som har det?)
  • Elsker å bli kjent med nye folk.
  • Har én venn som jeg har vært bestevenn med siden vi gikk i bleier, vilde! 
  • Bor på Tertnes som ligger i Åsane som igjen ligger i Bergen.

 

følte du at du ble litt bedre kjent med meg nå? 

~andreapemmer

har ingen bilder med i innleggene framover pga. jeg bruker lånepc og vet ikke når jeg får min pc tilbake :)

Da var jeg tilbake

Heii

Sammen med skolefri så har jeg tatt meg bloggfri nesten hele sommeren. Har hatt så mye å gjøre og så mye som har skjedd så jeg har rett og slett ikke tenkt på bloggen! Men nå er jeg tilbake og skal skjerpe meg heretter, men akkurat nå må jeg løpe.. Skal rekke bussen opp til min kjære.


innlegget skulle egentlig vært postet igår, vet ikke hvorfor det ikke funket men jaja.. nå er blogg.no nede fra to til fem i natt.. blogger mer imorgen! 


hits