lillepemmer - lever livet som bergenser

leopard

heii

Nå i det siste har jeg blitt uuuutrolig hektet på leopard mønster! elsker det virkelig kjøper alt i det.. har både håndkle, topper, skjerf, genser, bikini og sengetøy i det mønsteret.Tyrkia

heii

da var jeg tilbake fra en ukes ferie i Alanya, Tyrkia og tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg har gjort på og sånt. På søndag slappet vi bare av for å finne oss til rette og utforske stedet litt og så på et show om kvelden som gikk hver kveld med forskjellig temaer. Husker ikke alle men var hvertfall "abba reloded" en dag, "every body dance now" en dag også videre. På mandag var vi med mamma sin kollega og noen venner av hans familie på båttur rundt til Side som varte hele dagen der vi så på forskjellige grotter og badet også masse annet. På Tirsdag hadde vi bare en avslappet dag ved bassenget og det hadde vi på Onsdagen også, men på Torsdag så kom fetteren min ut til vårt hotell og var med oss om dagen også på kvelden dro vi opp til mamma sin kollega sin leilighet som han hadde kjøpt der nede som jeg gjerne kunne bodd i! og selvfølgelig måtte det skje noe dagen før vi reiser.. På Fredag forsvant broderen plutselig vekk fra oss og vi lette i to timer før vi fant han sittende inne og se på film, haha. Idag har jeg tatt fly hjem og vært med min kjære på kvelden som reiser fra meg imorgen :( har ikke noen bilder akkurat nå men kan legge ut senere! 

Amalie and some other stuff!

heii

heheh jeg er jo flink til å blogge, samma det.. heheh. Men så mye jeg har å gjøre på så tenkte jeg å hjelpe min venn med å komme høyere opp på topp hundre på Nelly.com. Vet ikke hvorfor den link greien ikke funker men her er linken; http://nelly.com/no/designyourdress/?obj=QYqkvbZYDpnZLXImcfEEJXznBeYUR9CfWrDFIadKFEjRcp43I67P#Gallery STEM!!

 

også ellers; Imorgen forlater jeg min kjære for å dra til Tyrkia en uke, null blogging på meg.. og når jeg kommer hjem så reiser han vekk fra meg dagen etter i to uker og når han er kommet hjem igjen er jeg hos besteforeldrene mine i hønefoss og etter det skal jeg på Geilo .. fuck det. Kommer til å savne han helt sinnsykt, gleder meg sånn til å se han igjen. Håper han kanskje har litt lyst å komme opp på Geilo til meg en tur da. Også har vi faktisk 9 måneder sammen i natt/ i morgen! jeg elsker den gutten høyere enn ord kan si. 

 

skal du til Tyrkia, Geilo eller Hønefoss i sommer? 

hits