lillepemmer - lever livet som bergenser

Etterlengtet


Hei dere

Sitter for øyeblikket med B og ser på Transformers,  utrolig koseligt å se henne igjen etter så lang tid. Tidligere i dag var vi i byn og gikk rundt i bodene der og så på de forskjellige tingene der. Vi tok noen bilder med B's iphone og spiste på peppes og kjøpte kaffe og cookie på deli de luca etterpå. Var fryktelig kjekt på en varm dag i Bergen. 

Kvelds Kos

Hei søte

Da var streiken ferdig, etter en uke med streik for meg var det faktisk vannskelig å holde seg våken på skolen i dag men det hjalp med ute gym i fjerde time. Akkurat nå sitter jeg i sengen og skal til å jobbe ferdig med en framføring vi skal ha imorgen, skal også ha en liten tyskframføring frivillig imorgen for å prøve å få opp karakteren fra 3 til 4. Jeg har snart bursdag i tillegg, den 26. juni, selvfølgelig når alle reiser.. Men kan trøste meg med at vi reiser til det fineste stedet jeg noen gang har sett i tyrkia!!


Ja jeg er veldig liten, desverre. 

hva skal du i kveld? 

dagens / kveldens antrekk


Jakke //gutteavdelingen på cubus. Tshorte // bikbok (gammel). Shorts // bikbok (gave fra forfjor). armbånd // spania. båndet jeg har på andre armen er et tau jeg fant på skolen. 

I kveld skal jeg og min kjære Sofie ut til Hordvik i bursdag til to venninner av oss, det blir sikkert kjempe koseligt, jeg gleder meg hvertfall kjempe mye! Etter det blir jeg og Sofie hentet der og kjørt hjem til henne hvor vi spiser pizza og sover der til i morgen. Blir kjempe koseligt å se bestevennen min igjen, har ikke sett henne siden streiken begynte for oss på tirsdag og for meg er det lenge, med tanke på at vi sitter vedsiden av hverandre på skolen og sees hver dag der + hun har vært syk i det siste! 

Presset om det perfekte

Jeg har aldri vært perfekt for andre. Som folk sier "ingen er perfekt, men du er farlig nær", langt i fra.. Jeg er perfekt for meg selv, jeg er akkurat slik jeg selv vil være og det kan ingen ta fra meg. Jeg vil ikke beklage meg for at jeg ikke er slik DU vil, for jeg er meg selv og ingen andre. 

Vi hører stadig vekk om jenter og gutter som ser seg i speilet og skulle ønske de var tynnere eller hadde mer muskler. Syltynne jenter ser seg i speilet og tror de er "tykkere" enn de er. De som får folk til å tenke sånn om seg selv er de som snakker negativt om en, selv om de kanskje ikke mener det tar man det til seg.. Jeg har selv vært der og får ofte høre andre jenter klage over det ekstra "fettet" de har på magen, eller rumpa som ikke er slik dem vil, eller puppene som er for små..  Kan ikke alle bare være fornøyd med slik de er? Ikke bry deg om hva andre sier, den eneste du skal se bra ut for er deg selv, ikke den kjekke gutten på festen eller den søte jenta i klassen. I min klasse har vi heldigvis et veldig bra miljø blandt jentene hvertfall, ingen som sier de er feit og ingen som klager på kroppen de ikke har. Jeg liker folk som tørr å legge ut
bilde av seg selv i badetøy, for meg viser det at de er stolt over kroppen sin og ikke bryr seg om andres meninger om kroppen.

Jeg hører daglig folk som baksnakker hverandre, selv såkalte bestevenner går bak ryggen på hverandre og klager på at venninna er for "feit" og er bitchy og at du ikke vet om du kan stole på henne.. SLUTT. Hvis du snakker sånn om henne skjønner jeg virkelig ikke hvorfor du er falsk mot henne og later som alt er fint, for det er det tydeligvis ikke. Det værste jeg vet er folk som er falsk mot "venner". Jeg er selv veldig heldig med de vennene jeg har men oppdaget nylig at jeg tydeligvis må droppe en venn fordi h*n snakket drit om meg til noen andre.. Beklager, men jeg kan ikke ha sånne venner.  
 

La personer være som de er, ikke gjør som andre folk vil.. til slutt synker du ned på deres nivå. Som dere vet har jeg blitt mobbet før men har heldigvis kommet ut av det, ved å ta tak selv. Det var ikke lett, men jeg klarte det. Hvis jeg klarte det, kan hvem som helst klare det! Du må bare være bevist på hva du vil.

hits