lillepemmer - lever livet som bergenser

ENDELIG

heii 

Natt til idag kom verdens beste hjem igjen fra Kristiansand, endelig. Så idag møttes vi på senteret, gikk litt rundt og så på klær og sånt fordi han hadde ikke kjøpt gave enda siden han hadde vært i kristiansand og jah. Så da gikk vi inn på forskjellige butikker helt til vi gikk på HM og fant den søteste toppen som både meg og han likte, prøvde den og så kjøpte han den til meg, wiii! Ble kjempe glad for gaven, også i tillegg så fikk jeg en kosefisk av han, MeMo, søteste. Etter det så gikk vi bare litt rundt på senteret og kjøpte jakke til meg og en genser til han, så gikk vi ned på Ica og kjøpte pizza og juice og tyggis. Etter det gikk vi på terminalen og akkurat når vi kom opp dit så stod bussen der så da satt vi oss på 16 bussen hjem til morvik for å varme pizza og slappe av. Fikk også verdens skjønneste kort av han som jeg ble utrolig rørt av.Jeg elsker deg Jonas ♥ tusen takk for fine gaven!

jeg vil lese...

...DIN blogg. 

Har en utrolig kjedelig dag idag og har lest alle blogginnleggen til de jeg er venn med på blogg.no så da vet jeg faktisk ikke hva jeg skal gjøre på.. Så hvis du har blogg eller kjenner noen som har blogg eller om du vet om noen som er flink til å blogge, let me know who! Vil helst ikke lese noen fra topplisten er så lei av de.

 

Siste dag på Åstveit

heii

Idag var min aller siste dag som elev på Åstveit Ungdomsskole. Jeg tok bussen til skolen med Helene i ca. halv ti - ti tiden for å få informasjon om hva som skulle skje utover dagen. I tolv tiden var det tid for grilling på skoleplassen og jeg og Vilde og Helene hadde planlagt å dra på Dolly rett etter skolen så vi hadde ikke med noe særlig.. eller, jeg hadde med masse (godtegris som jeg er) mens Vilde sitter å tar alt fra meg og spiser opp nesten alt bortsett fra snopet som jeg holdt hele dagen. Etter vi hadde grillet så gikk vi opp på den øvre skoleplassen for å høre Solveig, Amalie og Steinar synge, alle tre var veldig flinke og sang bra på hver sin måte mens Bernard spilte et stykke for oss på piano og er helt sinnsykt god på piano. Rett etter jeg hadde grenet meg gjennom avskjedene på skolen så dro vi bort og ventet på bussen som kom ti minutter senere og innen de ti minuttene hadde jeg klart å søle dip utover hele vesken .. flinke meg. Når vi kom på senteret bestemte vi oss for å gå på mcen istede og stappet i oss mat så sulten som vi var, og Helene smakte da sin første chiken salsa som hun synes var STERK. Etter vi hadde spist skulle Helene og Vilde fram og tilbake på senteret fordi de aldri klarer å bestemme seg for hvor de vil gå så da endte det opp med at jeg satt meg ned og kjøpte smoothie på fruktbaren mens de gjorde seg ferdig. 
Så nå vil jeg bare si tusen takk til mine beste venner for fine år på Åstveit og på barneskolen, kommer til å savne dere kjempe masse og håper vi holder på kontakten, husk.. er ikke så langt unna, bare en telefonsamtale og jeg er der. Nå gleder jeg meg til å komme i ny klasse og ny skole på Marikollen


Frustrerte fruer

heii

akkurat nå har jeg kommet til det punktet der tiden står stille fordi jeg kjeder meg og folk bruker evigheter på å svare på face. Så da tenkte jeg å sett meg ned i sengen og se litt på frustrerte fruer, har funnet en nettside du kan se alle serier og sånt gratis så blir mange sene kvelder på meg utover.

Pirat party ~ 18.06

heii

Igår var jeg med Martine til Arna for å hente billetten hennes til Pirate party som skulle være på kvelden, vi tok bussen i ca. halv tre tiden og var ikke hjemme i Morvik før i 18.00 tiden, så da måtte vi begynne å fikse oss med engang for da var det bare to timer til det begynte. Selvfølgelig er vi seint ute og er der ikke før i halv ni tiden, bedre seint en aldri. Vi plukket opp Jonas på veien til Pirate og ble kjørt av mamma. Var ganske mange der når vi kom inn for å si det sånn. Vi gikk å loket rundt helt i begynnelsen og bare hilste på folk og ble tatt noen bilder av av fotografen som var der. Alt i alt var det ganske gøy synes jeg.


kjole//gina tricot - 150,-

Konsert ~ 17.06

heii

Idag hadde jeg satt vekkerklokken på halv ti for å rekke å dusje og sånt før jeg skulle til marikollen med Jonas s på konserten til Benjamin og resten av bandet hans. Selvfølgelig ble jeg vekket tidligere enn nødvendig av Jenny som var på vei til skolen og kjedet seg klokken halv ni om morgenen.. Etter jeg hadde snakket med hun gikk jeg i dusjen og spiste litt før jeg dro meg ut av huset som det sovetrynet og opp til viddalen for å vente på bussen. På veien opp møtte jeg Stine som nettopp hadde vært i byn med mormoren og som ikke hadde noe bedre å gjøre på så da ble hun med meg og Jonas ut dit. 

Alt i alt syntes jeg konserten var ganske bra, de var utrolig flinke. Så etter konserten ventet jeg litt på Bisse, før vi gikk hjem til han og sløvet sammen med Thomas i en time da han måtte hjem. Koslig dag idag synes jeg.


flinkeste kjæresten ~ tur en eller annen dag denne ukenMarikollen - 14 juni

heii

Igår var jo jeg på Marikollen for å se hvordan det var der i forhold til Åstveit, og kan si en ting.. Føltes som om jeg gikk der allerede, var litt flaut i begynnelsen å gå rundt der og bli kjent med stedet men det gikk fint etterhvert. Før jeg fikk gå inn til a-klassen så måtte jeg snakke med kontaktlæreren som sa hvilke timer de skulle ha osv. Jeg syns hun virket utrolig grei og virket som om en del likte hun. Ble tatt godt imot av elevene og alle var utrolig hyggelig mot meg, ettersom Amalie er den jeg kjenner best fra den klassen så satt jeg med hun hele dagen. Den første timen så gikk de gjennom mattetentamen og rettet det som var feil og sånt, og i andre time da så vi film (varg veum - bitre blomster eller noe.), fikk med meg litt av filmen da, og midt i filmen skulle Rebecka ha meg til å se på en film av Vide, så da gjorde jeg det.. satt lenge og så på vide bare sitte der, og til slutt ser jeg Vide hoppe opp og rope BØ! gjett om jeg kvapp. Når vi var ute var jeg vel mest med Rebecka og Jonas, og han hadde jo selvfølgelig med seg brus den brusomanen.. og da måtte jo jeg ha litt av han, men selvfølgelig klarte jeg ikke å drikke når han stod og så på meg og begynte å få meg til å le sånn at jeg sprutet brus over hele meg og dummet meg ut.. veldig bra av meg. Haha

Men nå skal jeg snart opp på åsane senter og møte Jonas og Agnes og være med de, så vi snakkes.

 

Birthday kid

heii

Gjett hva, Jonas hadde bursdag idag, tilfeldigvis var jeg på Marikollen idag også fikk han gaven, genseren og kortet. Må vel si at han begynte å le når han så litt av gaven, men hvorfor trenger vi virkelig ikke gå mer innpå, hehe. Du er søt Jonas, det vet du jeg syntes også er du verdens beste. Kunne ikke tenkt meg noen andre enn deg, serriøst du er så bra på alle mulig måter. Hater at pcen din er på reperasjon for da kan du ikke skype.. Håper du har hatt en fantastisk dag, selvom vært kanskje ikke var på sitt beste. Utrolig fint å høre at det gikk bra når du var ute å kjørte, fikk et lite hopp i hjerte når du ringte og sa du var på legevakten..... også tulte du bare. Jeg ble redd

Men jeg elsker deg kjæresten min, suss og klem fra jenten din ♥

for de som ikke kjenner jonas; 

 • Han er utrolig flink til å vise hvor glad han er i folk
 • Veldig lett å bli kjent med
 • Veeeldig lett å bli utrolig glad i
 • Spretten liten unge
 • Sover mesteparten av dagen, eller så spiser han
 • Han kaller meg for diverse ting som; Tub, Shiboopie, lille p
 • Gir de beste klemmene jeg noen gang har fått av en gutt
 • Hvis det er noe, så støtter han vennene sine 1110%
 • Han er følsom, men jeg liker det, det er søtt!
 • sykeste humoren
 • Veldig god i fotball
 • Verdens beste person! verdt å bli kjent med

~ jeg elsker degfun days

heii

Idag har vært sykt chill, tror jeg våknet sånn i halv to tiden eller noe sånt fordi jeg var så trøtt etter å ha snakket med mamma til klokken tre på natten. Og så våknet jeg opp til juice og kjeks ved sengen (I ♥ MOM), utrolig koselig, tror det er første gangen det har skjedd, haha. Hvertfall, Jeg stod opp og gikk ut og sovnet i solen i to timer, kan si jeg er godt solbrent på skuldrene, så da gikk jeg inn og lagde kort til kjæresten min som foresten har bursdag imorgen!

Så rundt 6 tiden fikk vi besøk av noen i familien på pappa sin side og begynte å grille. Så fram til nå har jeg sittet og spist masse maiskolber og grillet kylling, pylser osv. Er nesten ferdig med kortet til Jonas, må fikse litt på det. Så imorgen folk, da skal jeg på Marikollen for å sjekke ut hvordan det er å gå der. Håper jeg blir tatt godt imot, men kjenner ganske mange fra før av da så tror ikke det blir noe problem. Utrolig spent på hvordan lærerene er, kjenner en av de gjennom tanten min. Og ellers har jeg fått vite litt av Jonas hvordan de forskjellige lærerene er. Gleder meg litt!

~ andrea pemmer

Hvorfor jeg bytter skole

God morgen

Er sikkert ganske mange som har fått med seg at jeg skal bytte skole til Marikollen, men hvorfor er det få som vet. Derfor tenkte jeg at jeg like godt kunne skrive det her sånn at jeg slipper å få masse spørsmål om hvorfor osv. 

De jentene jeg går i klasse med fra Åstveit har jeg gått i klasse med helt siden første klasse, og noen har jeg til og med kjent siden jeg begynte i barnehagen, bortsett fra tre stk. men de har jeg gått på håndball med kjempe lenge. Det finnes noen jenter i min klasse som jeg aldri har likt og aldri kommer til å like heller, kan godt hende at de har begynt å merke det de siste dagen men det bryr jeg meg ikke om. Også finnes det jenter som jeg kommer til å holde på, som betyr masse for meg, men vil gjerne peke ut Vilde. Hun og meg har vært bestevenner siden barnehagen og er det fortsatt, kan alltid stole på hun og av en eller annen grunn så kommer vi alltid på samme grupper og klasser og alt sånt, men det er jo bare positivt. Igår måtte jeg felle noen tårer når jeg så på gamle bilder av oss, for da begynte jeg å tenke på hvor mye jeg kommer til å savne den livlige solstrålen min. elsker deg


For å være ærlig så synes jeg noen jenter i klassen er bitch, og falsk av og til har jeg lyst å klesse til de. Og i klassen vår har vi alltid hatt sånne gjenger, sånne gjenger der jeg aldri har følt meg helt velkommen i, der jeg aldri har vært førstevalget til noen av jentene.. og dette får meg til å bli utrolig usikker på meg selv. Har aldri gledet meg til å gå på skolen annet enn å treffe Vilde og Helene igjen, de eneste som føler det sånn som meg i klassen og de eneste jeg klarer å være med uten å bli irritert over. Så de to jentene kommer jeg til å holde kontakt med framover. Åstveit er heller ingen bra skole og det har ikke gått et halv år uten at vi har fått ny kontaktlærer + vi har pusset opp masse på skolen så ble masse flytting osv. blir utrolig stresset av dette, i tillegg til at det ALTID er drama på skolen, som altid går utover meg. Og alt dette er jeg DRITT lei, så derfor bytter jeg skole og håper på å trives 10000 ganger bedre :-)

 

Hadebra Åstveit, HELLO MARIKOLLEN!!!
hits