lillepemmer - lever livet som bergenser

Få det ut

Hei dere

Hadde tenkt å gjøre noe jeg aldri har gjort på bloggen før. Jeg vet at alle har hemmeligheter og ting de har lyst og si men de har ingen å si det til. Derfor har dere nå mulighet til å skrive hva dere tenker på, hva dere sliter med osv. i kommentarfeltet. enten anonymt eller med navn, det er helt valgfritt! Selvfølgelig, hvis du virkelig ikke vil at noen skal se det går det også ann og sende til meg på mail: a.pemmer@hotmail.com der kan jeg også gi svar hvis det er noe du/dere lurer på. 
 
hvis dere kommentere dette innlegget med en hemmelighet/tanke så hadde jeg satt pris på om du/dere skrev om jeg får lov å poste tanken eller hemmeligheten i et nytt innlegg. De som sender inn på mail kommer jeg til å sende en melding og spørre om jeg får poste på bloggen.
Sett i gang, skriv tanker, skriv følelser! skriv hva du vil.  

Blink: BL081 - den perfekte sko

Hei dere

Tenk da, å ha den perfekte sko som går til alt uansett anledning. Jeg har funnet mine og har så utrolig lyst på de, er bare sykt dumt at de har sluttet å selge dem overalt der jeg har lett.. dette er da beige sko fra merket Blink og de er helt nydelige på. De er fantastisk å gå i og jeg ville vært en utrolig lykkelig jente hvis jeg hadde hatt et par av disse.

Sko - Blink: BL081 | Parbilde

se på de.. man kan ikke si at de ikke er fantastisk fine!
disse skoene fant jeg på her og jeg har altså prøvd de før, men har ikke kjøpt de grunnet mangel på penger og når jeg først hadde penger var de ikke ute lengre..

Nattåpent

Hei dere

I skrivende øyeblikk sitter jeg og hører på musikken til Greyson Chance og laster opp bilder fra innkjøpene fra i kveld. Ettersom det var nattåpent på senteret i dag regnet jeg med at det var salg på det meste jeg hadde sett på før, men neida... og skinnjakken jeg så på var utsolgt i min størrelse, men bare vent. jeg SKAL ha den. Jeg møtte mange gode og nære venner jeg ikke møter så ofte lengre som min beste venn og en utrolig nær venn fra Møhlenpris. Kom da hjem med dette:lang sommerkjole og strikkevest fra Gina Tricot


hvit sommerkjole fra Vila. 

Nå skal jeg vente på en nær en på skype og i mens skal jeg trene litt og se en film eller høre god musikk. 

Ha en fin kveld videre! 

resultat

Hei dere

Jeg har helt glemt å blogge om hvordan t-shorten min ble til slutt, må si jeg ble utrolig fornøyd og har lyst å bruke den hver dag.. men må jo vaske den av og til.. Her er det endelige resultatet


er faktisk litt stolt over resultatet.

fra gammel til ny

Hei dere

Nå holder jeg på å redesigne t-shorten min som jeg fikk eller kjøpte i åttende, den var begynt å bli slitt på de skulder greiene så tenkte jeg bare kunne fikse helt på den.


før jeg begynte

så langt er jeg kommet.

Jeg legger ut resultatet når jeg er ferdig med den senere i kveld!

Kjære lesere

Ja dere ser riktig, jeg har kommet tilbake på bloggen etter en litt uventet pause rundt tentamens tider. Nå er jeg tilbake for å fortsette på bloggen og prøve å bli bedre til å oppdatere enn det jeg har vært i det siste. I det siste har jeg brukt veldig mye av tiden min på venner, sweet 16 (kommer innlegg senere om dette) og en spesiell en som jeg velger å ikke nevne på bloggen selvom de fleste kanskje vet hvem han er. Det eneste jeg kan si er at jeg er utrolig lykkelig for tiden og tiden framover blir bare bedre og bedre, har jo til og med snart bursdag igjen.

Hva vil dere jeg skal blogge om nå som jeg er tilbake? Blir nok desverre ingen videoblogg, jeg får aldri youtube og moviemaker til å funke sammen så har gitt opp.

London 2011 er noe jeg virkelig savner^


 

hits