lillepemmer - lever livet som bergenser

what makes me happy

Ak58ycacaaa3cpq_large
303435_371369599563939_100000727050613_1145028_557903515_n_large
Tumblr_lqt2rlhcnc1qgvj5co1_500_large

Q: hva gjør deg glad? 

Q: hva synes du om det nederste bilde? (jeg har redigert)

 

10 ting..

.. du ikke viste om meg

  • jeg er sta og ganske så bortskjemt..

 

  • Den ene gangen jeg slettet bloggen var fordi jeg endte opp i en bitchfight med en fra en annen skole som fikk alle vennene sine i mot meg og skrev masse tull på bloggen.

 

  • Jeg har 3 ekte bestevenner

 

  • Jeg er barnslig.. altid vært det kommer altid til å være det

 

  • Jeg får masse drit på formspring om at jeg er løs ( det er jeg ikke i det hele tatt, snarere tvert imot.)

 

  • Jeg sitter å skyper med noen minst 5 timer for dagen ( si ifra hvis du vil skype en dag da :D )

 

  • Jeg er den eneste av vennene mine ( som jeg vet om ) som faktisk har lyst å begynne på Årstad videregående.

 

  • Jeg bruker minst 2 timer på å rydde rommet.

 

  • Jeg elsker leopard (fortsatt)

 

  • Jeg har familie i USA og venner fra Romania.

Q: fikk du vite noe nytt eller viste du alt dette fra før?

Q: lyst å skype med meg? 

en kjapp update

Hei dere

Tenkte bare å ta en liten kjapp update før jeg går ut døren. I uken framover kommer jeg til å skrive om forskjellige ting men samtidig kommer jeg ikke til å skrive så veldig mye fordi vi har tentamen i morgen, prøve på onsdag og resten av uken har jeg planer, skal kanskje på en liten joggetur en gang om dagen.. vi får se. 


love you once - love you still - allways have - allways will ♥

Så nå kan dere bare komme inn med forslag om dere vil jeg skal skrive min mening om en bestemt ting. 

I have nothing to say

Hei dere

Beklager for at jeg ikke har blogget, har ikke noe god forklaring. Men jeg er tilbake! Tenkte bare jeg kunne skrive min mening om vg's innlegg om Morten Ramm sin forestilling "kan Morten Ramm fylle oslo spektrum?"

Jeg fikk ikke med meg så veldig mye om hva som ble gjort og sagt der siden jeg ikke fikk så veldig mye ut av innlegget til vg. Men han klarte hvertfall å fylle spektrum en og en halv gang sammen med mange andre kjente personer som Linni, Thomas Gullestad (Jenny skavlan sin type), Jaa9, OnklP, datarock og mange andre. Midt i showet gjennomførte mange av dem et slapstick show med meksikansk tema og så og si naken. Tror de fleste kommer til å huske det veldig godt.. Men Som sagt så har jeg selv ikke sett dette og blir da vannskelig å bedømme showet. Men hele innlegget i vg var for meg ikke så godt.. med tanke på at jeg ikke fikk noe særlig info om det som har skjedd. 

 Foto: VG

Q: så du forestillingen?
Q: Hva synes du om innlegget til vg? 

 

Kilde:  http://www.vg.no

fraværende

Hei dere

Beklager for at jeg ikke har blogget denne uken. Men har vært opptatt med andre ting og har rett og slett glemt bloggen. Akkurat nå sitter jeg med pcen på fanget og spiser deilige baguetter, drikker te og ser på drømmedesign som går på tv. Har egentlig ingen andre planer i dag enn å øve til matteprøven som vi har neste uke. 


her sitter jeg for øyeblikket, legg merke til den gode maten til venstre på bildet! 

Q: hva skal du i dag? 

En kjapp en

Hei dere

Bare et lite innlegg før jeg hiver meg rundt og opp til busstoppet for å ta bussen til skolen. Ville bare ta meg tid til å takke alle som har kommentert det siste innlegget og alle innleggene egentlig, det er dere som får meg til å ville fortsette! Uten deres kommentarer hadde jeg ikke hatt lyst til å blogge, så fortsett med det. Og statistikken bare fortsetter å øke dag for dag, pga. dere! TUSEN TAKK♥

Det kommer en video senere i dag hvis jeg får hjelp av en venn til å laste den opp på youtube for nå ville den ikke samarbeide.. 

Q: vet du hvorfor youtube ikke laster opp film fra movie maker?

Q: pleier du å kommentere ?

I just wonder..

Har alltid lurt på dette anngående leserene mine..

♥ hvor gammel er dere? 

♥ hvor er dere fra?

♥ hvordan har dere fått inntrykk av meg? 

♥ hvorfor leser du bloggen min?

♥ hva liker du med bloggen min?

hadde dere tatt dere tid til å svare på disse spørsmålene så hadde dere gjort meg veldig glad!

bildeopplastningen funket ikke denne gangen :(

Vellykket jentekveld

Hei dere

Nå sitter jeg her med Camilla og vi har nettopp våknet. Det ble en utrolig koselig og LANG natt på oss fire jenter. Vi så en skrekk film som heter "the Ward" og vi ble skremt livskiten ut av.. For å si det sånn, hvis du er sånn som meg og sier du ikke blir skremt av skrekkfilmer.. Da har du ikke sett denne. 

Etter filmen satt vi å snakket og utvekslet hemmeligheter og danset og sang for full musikk. Så roet vi ned litt og holdt på å sovne, så da fant vi fram brusen og fyrte innpå for å få liv i folkene før vi satt på en ny film som alle sammen sovnet til. Ser fram til neste gang!
ignorer trynet mitt her.. 

Q: hva har du gjort i natt? 

Q: skal du i familiebesøk i dag? 

My day

Hei dere

Beklager for null innlegg i går, men jeg var fult opptatt.. Var i bursdag til Amalie, holdt på å lage en videoblogg til dere. Men selvfølgelig ville ikke movie maker og youtube sammarbeide med meg i går, så da var det ikke vits å poste den i dag.. For jeg lagde en video der dere kunne hjelpe meg å velge kjole til kvelden. men bare skriv hvis dere vil jeg skal legge den ut på nytt.nydelige bursdagsbarnet - love you, barndomsvenn!

var virkelig koseligt altså!

Nå skal jeg skynde meg å ta en dusj og pakke ferdig, så drar jeg ut til jenten min ( malene ) for å være der en liten stund, så tar vi bussen til byn med noen kompiser og drar på kino. Så bærer det ut på jentekveld hos Camilla. Leser forresten to bøker for tiden, den ene er sånn kjærlighetsklisjé og den andre er historien om the beatles!

Q: noen som har lest de før?
Q: hva skal du i dag?  

08.mar.2012

For øyeblikket sitter jeg i sengen og ikke gjør en dritt, skal straks legge meg. Skal bare snakke litt med noen kompiser, og skrive ned stikkord til framføringen min i morgen. 

God natt

- imorgen kommer det en liten video, den kommer mest sannsynlig til å være random.. men skal se hva jeg får til hos Malene.
hits