lillepemmer - lever livet som bergenser

guess who's home!

Hei dere

Nå har jeg ENDELIG fått nettverk igjen og kommet meg i hus fra både Geilo og Tønsberg tur. Tok jo natt-toget fra Tønsberg til Geilo og var på Geilo i halv fire - fire tiden på natten. Jeg sovna med en gang jeg kom inn døren fordi jeg var så trøtt og da sov jeg like godt til halv fire - fem tiden dagen etter og kastet bort den dagen. 

Kan legge ut noen av bildene fra den aller siste dagen min i Tønsberg en gang i morgen. 


my girl - håper det ikke blir alt for lenge til neste gang

ENDELIG

Som noen av vennene min sikkert har skjønt, så har jeg fått meg kjæreste! 
Jeg ble kjent med han på Dagali og da jeg først så han så tenke jeg at dette er gutten jeg skal gifte meg med. (selvom jeg hadde kjæreste) blame me, shame me but never ever let me gooooo!!! Han heter Ola og er superskjønn!


<3

 

Andrea
 

The last hours

Hei dere

Nå går jeg inn i de siste timene her i Tønsberg før jeg drar tilbake til Geilo. Blir skikkelig trist å dra nå altså.. I dag har jeg vært med Telma på skolen, veldig likt som på våres skole bortsett fra friminutt og sånt da. Første og andre time hadde de norsk og samfunnsfag,  og i de to siste holdt de på med kunst og håndverk der halve klassen lagde speil mens andre halvdelen malte. 

Nå sitter jeg her med Telma, Iselin og Kim og venter på Ola som kommer om en halv time - times tid. Vi holder på med å spille Move, aner egentlig ikke hva det er.. men det var litt gøyt nå. 


kommer til å savne deg vennen min

Hvasser/Tjøme

Hei dere

Nå er vi akkuart ferdig med å se film og tror vi snart skal legge oss, siden jeg skal være med Telma på skolen i morgen før jeg drar. Blir så trist å dra, har hatt en fantastisk helg her på landet, blir utrolig større savn på alle spesielt Telma nå som jeg faktisk har vært med henne i fire-fem døgn.. enn da vi møttes på Dagali i et døgn. 

Har opplevd så mye mer nå, alt fra turer til jentekvelder til tur på byen. Turen til Tønsberg tror jeg har vært den beste starten på en ferie noen sinne! Håper ikke resten av ferien skuffer meg.. 

bilde fra idag: 
 twin

Blir så trist å forlate en så fantastisk gjeng. Morgen dagen skal utnyttes utrolig godt, selvom jeg skal være med Telma på skolen! 

- blir kanskje litt blogging før jeg tar toget til Geilo. 

 

26.feb.2012

Hei dere

Akkurat nå sitter jeg og Dina her og venter på at Telma skal bli ferdig i dusjen, dette er uheldigvis min an siste dag her så den nytes fult ut. I dag tror jeg at vi skulle en tur til Hvasser med noen venner av familien til Telma og bare kose oss. 

Her er noen bilde fra fotoshooten vi hadde i går rundt omkring:

var ikke heeelt fornøyd med bildene av meg pga. buksen jeg brukte :(

bildene tatt fra Hannah sin blogg: www.hsaae.blogg.no

- kos dere idag

2 dager av Tønsberg

Beklager for at jeg ikke har blogget noe mens jeg har vært her nede, som jeg lovte. Men jeg har hatt det så kjekt, med alle folkene jeg har vært med så langt! I dag tror jeg vi skulle ha fotoshoot når Dina kommer, og så i kveld så skal vi bare kose oss et eller annet sted. 

Trykk på bilde for å komme på bloggen til Hannah eller trykk på denne setningen.

Nydelige Tønsberg - bilder lånt fra Hannah sin blogg. 

Forresten dere, har funnet min etterlengtede tvilling;

Blogger senere.

3,5 timer

Gjett hva, er bare tre og en halv time igjen til jeg sitter på toget til Tønsberg, gleder meg bare mer og mer til å treffe alle igjen! Skal kanskje se om jeg får blogget litte granne fra toget hvis ikke nettet faller ut så sinnsykt mye som det gjør.. Tidenes vimse som jeg er kommer jeg til å glemme at jeg skal gå av eller så sovner jeg. 
Tønsberg 2012

Nå på torsdag skal jeg endelig ta toget fra Bergen til Tønsberg for å møte gode venner og ha det kjempe kjekt, gleder meg ufattelig mye men er nødt å søke om fri før jeg drar.. For pga. den ekle skoleloven som sier at vi er nødt å søke fri før vi drar så stresser jeg enda mer enn nødvendig. 

Beklager for at jeg ikke har vært flink til å blogge, men har hatt mye å gjøre, og nå må jeg tilbake til naturfagen for å øve til prøven som vi har imorgen. noe du vil se meg blogge mer av? 


kommer til å poste en del photoshoot bilder etterhvert med tanke på at jeg endelig har fått opp studioet mitt. 

bikini - hvilken?

Jeg trenger deres hjelp, har funnet 4 bikinier som jeg liker godt alle sammen og klarer ikke velge!! skal bare ha to stk. deres mening?

1.

2. 

3. 

4. 

Elvis Aron Presley

Dette er faktisk første gang jeg gleder meg til en prøve, vi skal ha musikkprøve imorgen om Elvis og diverse andre folk. Grunnen for at jeg faktisk gleder meg er at jeg kan en del om Elvis fra før pga. når jeg var liten så hørte jeg alltid på han og lærte min første Elvis sang utenat når jeg kun var 3 år gammel. Har også fått ganske mye random info om han via pappa som alltid har digget han. 

Men nå tror jeg at jeg må ut av alt som kalles pc og internett muligheter for å øve videre!

wish me luck?

hits