lillepemmer - lever livet som bergenser

NY BLOGG

Hei søte

Beklager å si det.. men kommer ikke til å blogge fra denne bloggen i de neste månedene, men du kan fortsatt følge med på hva som skjer i min verden på denne bloggen her; www.andreaovanja.blogg.no der jeg blogger med en annen super søt jente! jeg vet ikke når jeg kommer tilbake for fult på denne bloggen.. men vi får se. Holder den hvertfall åpen!!

har du tenkt å følge med der? 

hva ville du si?

Hva har andres mening om deg noenting å si om den du virkelig er? - Ingenting, ikke la folk dra deg ned og holde på som de vil. Hadde jeg latt folk gjøre det ville jeg ikke vært den jeg er i dag. Jeg har hatt perioder i livet jeg helst ikke snakker om til andre enn de som kommer meg nærmest, de som vet hvordan jeg har hatt det og de som ikke har latt meg ha det sånn.. En periode i fjor hadde jeg det fryktelig vondt og har prøvd flere ganger å bo et annet sted enn hjemme, men jeg har ikke turd å si noe til mamma eller pappa hvorfor, de har trodd jeg bare ville prøve å bo hos tanten min eller noe.Grunnen for alt dette velger jeg å ikke nevne.. Vil bare at dere som kommer med negative kommentarer skal tenke dere om før dere poster en kommentar, jeg er ingen rosa blogger og skjuler ikke at jeg tar de til meg.. Jeg er en person som blir veldig fort såret uten at det kan virke sånn. Livet mitt er ikke perfekt, faktisk så er det langt fra perfekt.. 

~andreapemmer..

tenk på dette..

konkurranse

hei søte

Jeg har meldt meg på en konkurranse der du kan vinne pyntestener til negler og sminke på en blogg jeg leser utrolig ofte og som jeg liker veldig godt. for å komme til konkurransen eller bare lese bloggen trykk HER.

sånn ser stenene ut og dette er da premien! 

jeffrey campbells

Hei søte

Har akkurat meldt meg på konkurranse om å vinne Jeffrey Campbells på en blogg, hvis dere har lyst å melde dere på ta en tur innom HER, HER eller HER


♥♥♥♥♥

hvordan få tak i drømmejenta?

dette innlegget er det en venninne som har skrevet, hadde satt stor pris på om dere hadde tatt tid til å gå innpå bloggen hennes. TRYKK HER♥ELLER PÅ BILDET

Nesten alle har en gang blogget om hvordan du får drømme gutten men hvordan får man drømmejenten?

1. øyenkontakt

Det er veldig vikting at når du snakker med en jente at du ikke ser andre veien men at du ser hun rett inn i øynene!. Vist du ser andre veien eller ned i bakken virker det som om at du ikke vill se på hun og da kan hun bli nervøs å lure på hvorfor du ikke ser på hun.

2. utsende

Skal ikke si at utsende ikke teller i det hele tatt, for det gjør det !. Vi mener ikke at dere skal være perfekte på noen måte men en god klestil slår aldri feil. Det handler ikke bare om klestil men også hvordan du går på håret osv...

3.  personlighet

Du må ha en bra personlighet. Komme med en kommentar innimellom er bra sånn som " Idag var du veldig pen". Om du foreksempel tøffer deg oven for en jente fordi du er med kompiser blir litt sånn " okey.." så ikke tøff deg . Vær deg selv hele tiden og ikke tull med følesene hennes !

4. parfyme

En god perfyme er veldig bra for da setter lukten seg i nesen til jenten og hun kommer til og huske lukten hver gang. 

Dette er noen av tingen ikke alle med basic ting som er viktige husk det å du e på god vei!.

Dette siste har jeg lagt til for var noen som lurte på hennes blogg hvilke parfymer hun anbefalte til gutter! og jeg anbefaler hvertfall;

1. Pacro rabanna 1 million (fåes kjøpt på estetique i åsane hvertfall og dette er den jeg liker best)

The One Gentleman Dolce&Gabbana for men

2. the one gentleman dolce & gabbana (jeg har aldri luktet på den før tror jeg.. har bare hørt at den er god)

og det er egentlig de jeg kommer på nå som jeg ville anbefalt

SISTE SJANGSE

Hei søte

Nå er det siste sjangse å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden! Svarer på video i morgen.

kommenter -> HER <-

NJM/B - Marilyn Monroe

hei søte

Ja jeg er flink å blogge ikke sant? - bedre å komme med få gode innlegg enn mange dårlige, right?

Marilyn Monroe (Norma Jeane Mortenson/Baker) har jeg alltid hatt som et stort forbilde, hun var en dame med mot. Mot til å tørre. Da vi var på Maddam tusaud eller hvordan vi skriver det var det Marilyn jeg gledet meg mest til å se figuren av.

Har også malt et av de kjente bildene av henne, men får vurdere om jeg skal legge det ut på bloggen eller ikke! hva vil dere? SMINKEVIDEO WATCH IT !

hei søte

Da har jeg endelig fått til å legge innpå videoen jeg lagde for lenge siden.. kommer en ny en i uken som kommer. btw. sander sa jeg måtte fortelle at han hadde klart å fikse lyden! YAY TUSEN TAKK

 og ja.. fult klar over at det er dårlig kvalitet og at man ikke kan se hvilke koster og sånt jeg bruker..

synes? skal jeg ha flere sånne videoer? 

lyd- sander

redigering - silje

 

spørsmålsrunde og sminkevideo!!

hei søte

Har bestemt meg for å ha spørsmålsrunde OG sminkevideo der jeg viser hvordan jeg mest sannsynlig kommer til å gå på ballet.. Denne videoen kommer til å bli lagt ut i løpet av uken som kommer, får se når jeg har tid til å lage den.

er bare å fyre på med spørsmål, og jeg kommer altså til å svare på omtrent alt! Så ja.. 

post gjerne innlegget på din egen facebook og videre til venner! 

videoblogg

hei søte

Jeg har faktisk INGEN planer idag før utpå kvelden så da tenkte jeg kanskje å lage en liten videoblogg til dere og sitte å redigere den littegranne. Men da må jeg nesten få vite hva dere vil se på video? 

kan velge mellom

  • sminkevideo
  • anbefaling av et produkt
  • video der jeg viser hva jeg går med idag
  • snakkevideo ( da snakker jeg bare om alt mulig ) 
  • spørsmålsvideo
  • neglevideo ( viser hvordan jeg legger fransk manikyr ) 
  • eller andre ting du enn måtte komme på som jeg kan filme! 
hits