lillepemmer - lever livet som bergenser

Polariseringsfilter

Heisann!

Ville bare informere dere om en konkurranse jeg hadde tenkt å melde meg på slik at dere kan gjøre det samme. Hun som har konkurransen er utrolig flink til å ta bilder og har videoer og bilder der hun har brukt dette filteret. For dem som er glad i foto ville jeg virkelig meldt meg på denne konkurransen.

I DETTE innlegget kan du se forskjell på med og uten denne linsen og også lese om den.

HER kommer du til konkurransen.

american pie: reunion

lyst å vinne biletter til den nye american pie filmen? det har hvertfall jeg. så meldte meg på en konkurranse for bloggere.

 

reunionvinn

konkurranse

Hei dere

Har akkurat tenkt å melde meg på en konkurranse der du kan vinne tannkrem som skal både styrke tennene dine og gi deg hvitere tenner.. Og for å være med på den måtte jeg skrive et lite blogg innlegg samt linke til konkurransen.

Trykk her for å komme til konkurransen

skal du melde deg på?

Project X

om jeg vil vinne denne konkurransen ? JA

projectxkonk

konkurranse

hei søte

Jeg har meldt meg på en konkurranse der du kan vinne pyntestener til negler og sminke på en blogg jeg leser utrolig ofte og som jeg liker veldig godt. for å komme til konkurransen eller bare lese bloggen trykk HER.

sånn ser stenene ut og dette er da premien! 

VINN MASSE BRA!!!

hei søte

Ville bare tipse dere om en konkurranse på en venninne av meg sin blogg der du kan vinne uggs, solkort og øyenskygge!! 


trykk på bildet for å komme til konkurransen!!

høytalere

hei søte, måtte lage et nytt innlegg for å være med i en konkurranse såå.

bosevinn

Tina Adele - Konkurranse

god morgen søte

En av bloggene jeg leser flere ganger om dagen er tinaadele.blogg.no, hun er utrolig skjønn og skriver veldig veldig bra og jeg blir alltid glad når hun har lagt ut nye innlegg! Av og til har hun konkurranser der man kan vinne forskjellige ting og denne gangen var det å vinne en goodiebag! Selvfølgelig melder jeg meg på .. elsker jo overraskelser og når det er en goodiebag har man ikke peiling på hva som er oppi, enda gøyere!!

her er linker til konkurranse innlegget og fanpagen på facebook;

KONKURRANSEN

FACEBOOK

 

det står skrevet i innlegget at vi gjerne måtte skrive hvorfor vi synes vi fortjener å vinne, sååå

jeg er ikke bedre enn noen andre, men jeg er fast leser og leser bloggen hennes flere ganger for dagen og det er en av de få bloggene jeg er venn med som jeg faktisk går innpå og leser. Uansett hvor lang tekst det er, og slenger gjerne med en kommentar. 

skal du melde deg på? :D 

footloose

hei dere

Ja, har ikke blogget på to uker jeg vet det.. men jeg har vært på leir og på hytten og mellom der har jeg hatt så liten tid til å pakke at jeg rett og slett ikke har orket. Men nå er jeg hjemme igjen og skal fortelle om leiren en gang i uken tror jeg.. Har bare meldt meg inn i konkurranse på blogg.no om filmen footloose som kommer på kino fredag 28. oktober! Den ser syyykt gøy ut så den skal jeg se enten jeg vinner eller ikke.

footloosevinn
hits