lillepemmer - lever livet som bergenser

Innkjøp fra helgenGenser: Gina Tricot
Skjørt: Gina tricot

har lenge sett etter et langt enkelt svart skjørt og en strikkegenser som jeg faktisk liker. Endelig fant jeg det... men det måtte jo selvfølgelig være noe negativt med klærne, genseren er utrolig kort så må gå med singlet under uansett og skjørtet er sinnsykt svært så der må jeg sy den veldig inn og foreløbig bruker jeg bare en sikkerhetsnål for å holde det sammen.

Still looking up

Outfit 12.11.12
Øredobber: bestemor
Genser: Gina Tricot
Bukse: Gina Tricot 
Støvler: Hunters 

Siden vi hadde kameraet i dag på skolen gikk jeg og Sofie og tok noen bilder nedenfor skolen vår til bloggene våres i dag.

snart i mitt klesskap

VEST:

TOPPER:

BUKSE:

KJOLE:

BH:

Sitter og drømmer meg bort på nettbutikker etter fine klær jeg har lyst, og har klart å velge ut noen få klær jeg MÅ ha og som jeg skal bestille hjem nå snart... Det nærmer seg jo snart jul så da ser jeg etter en spesiell kjole, men finner aldri den perfekte.

Dagens antrekk

Heisann!

I dag sluttet vi ca. halv fire på skolen og da var jeg ikke hjemme før halv seks siden jeg stoppet innom byn og var der med Silje en liten stund. På vei hjem fikk jeg skikkelig vondt i magen og klarte ikke sitte vanlig, så jeg var nødt å bøye meg på bussen. Hjemme ble det bare enda værre så da orket jeg ikke å blogge, men jeg fikk tatt noen antrekks bilder da. Er på bedringens vei og håper jeg rekker å bli helt frisk igjen til i morgen når vi har aktivitetsdag på skolen og skal, sammen med noen andre klasser, gå opp Løvstakken i regn. Senere på dagen skal jeg møte Maria, være med henne en liten stund før jeg drar på trening ca. halv fem. Blir så deilig med helg nå, slippe alt maset om skolen og bare slappe av med familie og gode venner. 

 

Her er det jeg gikk med i dag;

Høytlivsbukse // Only, Genser // gina tricot, skinn jakke // only 

Helgens gleder

Heisann!

Nå har jeg endelig fått kjøpt ny lader til kamera, så da blir det fler bilder hver dag og forhåpentligvis bedre blogging. Har fått tatt bilde av tingene jeg kjøpte i helgen, så nå skal dere få se. Jeg husker desverre ikke prisen, men dere får gå til butikkene og se selv. 


Skjorte // gina tricot, topp // gina tricot, bukser // gina tricot, øredobber // Lindex (?), smykke // gina tricot

 

Blink: BL081 - den perfekte sko

Hei dere

Tenk da, å ha den perfekte sko som går til alt uansett anledning. Jeg har funnet mine og har så utrolig lyst på de, er bare sykt dumt at de har sluttet å selge dem overalt der jeg har lett.. dette er da beige sko fra merket Blink og de er helt nydelige på. De er fantastisk å gå i og jeg ville vært en utrolig lykkelig jente hvis jeg hadde hatt et par av disse.

Sko - Blink: BL081 | Parbilde

se på de.. man kan ikke si at de ikke er fantastisk fine!
disse skoene fant jeg på her og jeg har altså prøvd de før, men har ikke kjøpt de grunnet mangel på penger og når jeg først hadde penger var de ikke ute lengre..

Nattåpent

Hei dere

I skrivende øyeblikk sitter jeg og hører på musikken til Greyson Chance og laster opp bilder fra innkjøpene fra i kveld. Ettersom det var nattåpent på senteret i dag regnet jeg med at det var salg på det meste jeg hadde sett på før, men neida... og skinnjakken jeg så på var utsolgt i min størrelse, men bare vent. jeg SKAL ha den. Jeg møtte mange gode og nære venner jeg ikke møter så ofte lengre som min beste venn og en utrolig nær venn fra Møhlenpris. Kom da hjem med dette:lang sommerkjole og strikkevest fra Gina Tricot


hvit sommerkjole fra Vila. 

Nå skal jeg vente på en nær en på skype og i mens skal jeg trene litt og se en film eller høre god musikk. 

Ha en fin kveld videre! 

resultat

Hei dere

Jeg har helt glemt å blogge om hvordan t-shorten min ble til slutt, må si jeg ble utrolig fornøyd og har lyst å bruke den hver dag.. men må jo vaske den av og til.. Her er det endelige resultatet


er faktisk litt stolt over resultatet.

innkjøp

Beklager for at jeg ikke har vært flink å blogge, men har hatt andre ting i tankene. Mer om det senere, men i går var jeg på shopping med mamma og Henrik og endte opp med å kjøpe en del undertøy og andre ting og er veldig fornøyd med kuppet mitt.
Se hvem som hjalp til

Akkurat når jeg hadde satt meg ned med naturfagsleksene kommer dette dyret deisende opp i sengen min og legger seg oppå bøkene. Senere når jeg holdt på å rydde rommet la hun seg like godt under pc-lader-kabelen.


Prøvde å ta outfit bilde.. men det funket desverre ikke så bra, jaja.. håper dere overlever!


you see? ... forbanna rot som skal vekk så fort som mulig!!!


hits