lillepemmer - lever livet som bergenser

2 tegninger

Hva synes du om bildene? Det nederste ble jeg ferdig med i dag ??

VIDEO

Heisann!

For øyeblikket sitter vi oppe i naturfagsrommet og ser på at læreren prøver å få til noen greier med høytalerne. Fikk ikke blogget i går da jeg var med en venn fra skolen til jeg skulle på trening halv åtte, når jeg kom hjem orket jeg ikke gjøre annet enn å få plaster på fingrene jeg har fått blemmer på pga. klisteret vi bruker på håndballen. Videoen jeg har spilt inn til dere ligger på pcen, men jeg er ikke en ekspert på det kutte programmet vi har på pcen men prøver så godt jeg kan.


Skal få redigert videoen ferdig i dag og prøvd å få lagt den ut. 

Hva skal du i dag? 

Helt vanlig

Heisann!

I dag er det mandag, som vil si starten på en vanlig uke. På skolen i dag har vi jobbet en del med illustrator, som er et program der vi lager forskjellige figurer. I dag lagde vi først et sjakkbrett, så en blomst, og til slutt begynte vi på det amerikanske flagget som skulle være ferdig til torsdag. Vi sluttet en del tidligere enn det vi pleier på mandager, så var så heldig og traff på Vilde på vei til bussen. Så jeg tok bussen med henne hjem og sitter nå på hennes rom i hennes enorme seng mens hun jobber med engelsk mens jeg ikke har noen lekser annet enn illustrator.

I kveld kommer det et innlegg der jeg viser dere hva jeg har kjøpt av klær i helgen som har vært. 

Jeg vet dette bildet ikke har noe med teksten å gjøre, men jeg er på skolepcen og da har jeg ikke noen bilder.

Bilder

Heisann!

Nå har jeg tatt meg en veldig lang, uforberedt bloggpause. Jeg er nå tilbake og tenkte å fortsette med bloggingen som jeg har holdt på med siden 7. klasse. For tiden har jeg nettopp begynt på Årstad vgs og går medie og kommunikasjon 1. klasse, trives utrolig mye og er kjempe fornøyd med klassen jeg er kommet i selv om jeg ikke kjenner noen. Siden vi går mk, har vi fått utdelt pcer med hele adobe-pakken med blandt annet photoshop, indesign og andre programmer. Jeg har prøvd meg litt på photoshop nå de siste dagene og arbeidet med noen bilder. 


Her har jeg Bare endret øyenfargen fra blått til grønt, men syntes det ble veldig bra for å være første gangen.


Dette er bare begynnelsen av bildet, er langt i fra ferdig...                      FØR                                                               ETTER

Det siste bildet fant jeg på en utrolig fin bilde side som jeg kommer til å bruke masse tid på framover.

Hva synes du om bildene? 

Kvelds Kos

Hei søte

Da var streiken ferdig, etter en uke med streik for meg var det faktisk vannskelig å holde seg våken på skolen i dag men det hjalp med ute gym i fjerde time. Akkurat nå sitter jeg i sengen og skal til å jobbe ferdig med en framføring vi skal ha imorgen, skal også ha en liten tyskframføring frivillig imorgen for å prøve å få opp karakteren fra 3 til 4. Jeg har snart bursdag i tillegg, den 26. juni, selvfølgelig når alle reiser.. Men kan trøste meg med at vi reiser til det fineste stedet jeg noen gang har sett i tyrkia!!


Ja jeg er veldig liten, desverre. 

hva skal du i kveld? 

Kjære lesere

Ja dere ser riktig, jeg har kommet tilbake på bloggen etter en litt uventet pause rundt tentamens tider. Nå er jeg tilbake for å fortsette på bloggen og prøve å bli bedre til å oppdatere enn det jeg har vært i det siste. I det siste har jeg brukt veldig mye av tiden min på venner, sweet 16 (kommer innlegg senere om dette) og en spesiell en som jeg velger å ikke nevne på bloggen selvom de fleste kanskje vet hvem han er. Det eneste jeg kan si er at jeg er utrolig lykkelig for tiden og tiden framover blir bare bedre og bedre, har jo til og med snart bursdag igjen.

Hva vil dere jeg skal blogge om nå som jeg er tilbake? Blir nok desverre ingen videoblogg, jeg får aldri youtube og moviemaker til å funke sammen så har gitt opp.

London 2011 er noe jeg virkelig savner^


 

en kjapp update

Hei dere

Tenkte bare å ta en liten kjapp update før jeg går ut døren. I uken framover kommer jeg til å skrive om forskjellige ting men samtidig kommer jeg ikke til å skrive så veldig mye fordi vi har tentamen i morgen, prøve på onsdag og resten av uken har jeg planer, skal kanskje på en liten joggetur en gang om dagen.. vi får se. 


love you once - love you still - allways have - allways will ♥

Så nå kan dere bare komme inn med forslag om dere vil jeg skal skrive min mening om en bestemt ting. 

fraværende

Hei dere

Beklager for at jeg ikke har blogget denne uken. Men har vært opptatt med andre ting og har rett og slett glemt bloggen. Akkurat nå sitter jeg med pcen på fanget og spiser deilige baguetter, drikker te og ser på drømmedesign som går på tv. Har egentlig ingen andre planer i dag enn å øve til matteprøven som vi har neste uke. 


her sitter jeg for øyeblikket, legg merke til den gode maten til venstre på bildet! 

Q: hva skal du i dag? 

En kjapp en

Hei dere

Bare et lite innlegg før jeg hiver meg rundt og opp til busstoppet for å ta bussen til skolen. Ville bare ta meg tid til å takke alle som har kommentert det siste innlegget og alle innleggene egentlig, det er dere som får meg til å ville fortsette! Uten deres kommentarer hadde jeg ikke hatt lyst til å blogge, så fortsett med det. Og statistikken bare fortsetter å øke dag for dag, pga. dere! TUSEN TAKK♥

Det kommer en video senere i dag hvis jeg får hjelp av en venn til å laste den opp på youtube for nå ville den ikke samarbeide.. 

Q: vet du hvorfor youtube ikke laster opp film fra movie maker?

Q: pleier du å kommentere ?

08.mar.2012

For øyeblikket sitter jeg i sengen og ikke gjør en dritt, skal straks legge meg. Skal bare snakke litt med noen kompiser, og skrive ned stikkord til framføringen min i morgen. 

God natt

- imorgen kommer det en liten video, den kommer mest sannsynlig til å være random.. men skal se hva jeg får til hos Malene.
hits