lillepemmer - lever livet som bergenser

Søndagskos

Hei! Søndag i dag og som vanlig her i Bergen, regn... i går kveld var jeg i bursdag til Sofie og hadde det ganske koseligt sammen med noen jenter fram til tolv tiden. Når jeg kom hjem satt jeg og ventet på Silje som hadde vært på fest hos en kompis, siden dette ble så mye styr og hun ikke kom seg hjem så sov hun over der istedet. Så i dag har jeg bare sittet i sengen, laget god frokost og sett på "So undercover", en film med Miley Cyrus som handler om at hun går undercover og prøver å finne ut hvem som er "the bad guy", filmen var veldig gøy så den anbefaler jeg deg å se.

Ellers i dag har jeg gjort litt skolearbeid og skrevet litt på søknaden til skolen jeg skal søke på i England, og så har jeg snakket litt med venner og ellers bare slappet helt av.Nå som det er lenge siden jeg har blogget kommer jeg ikke tilbake for fult, men litt smålig.
legg merke til mentosen på pc-skjermen, følg meg på twitter!! 

NYTT

Endelig skaffet meg et enkelt og lett design, har også klart å få headeren til å passe + bildet på siden.

hva synes du?

Gode og dårlige stunder

Da var vinteren kommet til Bergen... våt snø, kaldt, forkjølelse, og alt det negative som følger med vinteren. Det er også tid for koslige kvelder med kakao og pepperkaker, varme tepper og gode filmer. Jeg både hater og elsker vinteren pga alt som følger med. Vi holder på å lage julekort på skolen og jeg blir aldri helt fornøyd med mitt. 


Heaven is a place on earth with you

 

Sitter fra skolen og blogger nå, får aldri til den videoen jeg har laget til dere. Så hvis jeg skal få den til trenger jeg deres hjelp.
 
Været i Bergen nå er faktisk helt okei, det regner ikke men det er heller ikke helt blå himmel. Sitter her og teller ned dagene til jeg reiser til Romania i en uke, bare 5 dager + noen timer igjen nå! Gleder meg utrolig mye til å reise med gode venner. 

Hva gjør du på AKKURAT nå? 

 

SkolebilderHva synes du om bildene og redigeringen? 

HJELP MEG

Heisann!

Er det noen av mine søte lesere som kunne hjulpet meg med redigerings programmet adobe premium? Trenger virkelig hjelp... hvis ikke får jeg ikke lagt ut videoen til dere! Om du kan med det og vil hjelpe meg, ta kontakt på skype: a.pemmer facebook: andrea pemmer mail: a.pemmer@hotmail.com TAKK PÅ FORHÅND!!!!

Kjære blogglesere...

Heisann! 

Ville bare ta meg noen minutter for å takke dem som er innom og leser bloggen min, tusen takk! Og til dem som kommenterer positive ting, dere er fantastisk. Våknet for 2 timer siden ca. og så at jeg lå sånn midt på treet på topplisten i Bergen på blogg.no. Selv om jeg ikke har noen spesielle mål å sette for bloggen annet enn å få ut ting og skrive om hverdagen min, så er det en utrolig herlig følelse å logge på og se at så mange har tatt seg 1 minutt til å lese bloggen min. Tusen takk til de gode tilbakemeldingene jeg har fått angående tegningene i forrige innlegg både på facebook chatten og i kommentarfeltet.


Jeg er veldig glad i å tegne, så om dere vil se flere tegninger vil jeg gjerne vite hva dere vil jeg skal tegne? Hva som helst.

antrekk 9. september 2012

Heisann!

Tok bilder i går for antrekket jeg hadde da. Var i Grieghallen fra 14.00-18.00 i går på konsert med bla. pappa sitt kor og en del andre kor, alle sammen var kjempe flinke. Tror pappa ble litt overrasket over å se oss siden han ikke trodde vi kom, men er alltid fint å overraske noen.
genser: carlings, skjorte: mamma sin, smykke: ginatricot, bukse: ginatricot, sko: haaland sko

Jeg kjøpte også ny vinterjakke på lørdag, er super fornøyd! Har ikke sett på den så veldig lenge, men måtte bare ha den.
Nå skal jeg vente på at maten skal bli ferdig, og så skal jeg sette i gang med å spille inn den videoen jeg har lovet. 

Hva synes du om vinterjakken?

 

Senere

Heisann!

Jeg fikk ikke tid til å blogge i går, var hjemme halv fem fra skolen og da sovnet jeg... Så dro jeg på trening ca. halv 8 og da jeg kom opp der fant jeg ut at det var kamp mot fyllingen istede, så jeg satt meg opp på tribunen og så på kampen sammen med noen andre. Sa jo i forgårs at jeg skulle legge ut innkjøpene mine fra helgen, siden jeg ikke har fått gjort det enda skal jeg gjøre dette når jeg kommer hjem. Håper bare at det er strøm på kameraet siden jeg ikke finner laderen. 

 

Jeg holder jo forstsatt på å lære meg photoshop og har enda ikke gått lei, gleder meg sånn til vi skal begynne med det på skolen. Dette bildet synes jeg var utrolig stilig og hadde lyst å redigere vekk alle fargene bortsett fra skriften på fingrene. Fikk det ikke til, men tror jeg skal prøve mer hjemme.(dette er orginal bildet og ikke redigert)

 

Skal jeg lage en video der jeg viser forskjellige ting på photoshop?

I just wonder..

Har alltid lurt på dette anngående leserene mine..

♥ hvor gammel er dere? 

♥ hvor er dere fra?

♥ hvordan har dere fått inntrykk av meg? 

♥ hvorfor leser du bloggen min?

♥ hva liker du med bloggen min?

hadde dere tatt dere tid til å svare på disse spørsmålene så hadde dere gjort meg veldig glad!

bildeopplastningen funket ikke denne gangen :(

hits