lillepemmer - lever livet som bergenser

ANBEFALING - lepper

hei søte

Tenkte bare å anbefale et lite produkt for dere som sliter med virkelig såre lepper om vinteren


nemmelig denne søte lille dingsen her! enkelt og søtt utseende, utrolig liten lett å ta med seg overalt. Men det var innholdet jeg skulle snakke om. Jeg og mamma var på juleshopping idag og lette etter parfyme på vita, når vi hadde funnet noe gikk vi i kassen og betalte. Jeg kjente jeg var utrolig tørr på leppene og de hadde begynt å sprekke, så så jeg den lille søte dingsen og så kjøpte vi den. Den var utrolig klissete når jeg tok den på fingrene for å smøre på leppene men når jeg først fikk den på så ble den veldig mye så gikk og tok litt av med papir. Og gjett hva, jeg hadde tørket alt vekk og med alt gørret kom all løs hud fra leppene! nå har jeg evig myke lepper og er stor fornøyd, anbefaler virkelig denne til alle jenter eller gutter som er utsatt av tørre lepper. 

juletema hos oss i år er sølv og vi har pyntet med sølvlys og kuler rundt omkring
- god jul, god natt, gratulerer med dagen, god morgen, god dag, godt nyttår, god kveld, god påske, god sommer! jeg turer i sengen nå.

min vei til ren hud

hei dere

Nå dro Elise for ti minutter siden og da blir jeg sittende å se på frustrerte fruer, men nå skal jeg ta en pause fra det og rense huden min.

Måten jeg renser huden min på er ved å bruke to produkter fra clinique, der jeg først bruker den som heter "clinique cleansing foam" over fuktig hud og gnir den inn (pass på så du ikke får på øynene) og så vasker jeg det vekk og tørker huden. Etter det tar jeg "clinique clarifying lotion" på stedene der jeg enter har kviser, svarte prikker eller annet du vil ha vekk. På bildet ser du en krem som du påfører til slutt, men den anbefalte hun fra apoteket om å ikke bruke siden den hjalp ikke.

Ellers er det bare å spise sundt

Clinique Anti-Blemish Solutions 3-Step System

blogg anbefaling

hei dere

ville bare anbefale bloggen til Elisabeth og Helene, kjenner ikke Helene akkurat men Elisabeth er en veldig skjønn jente som også er veldig ærlig og blitt bedre kjent med hun nå i det siste! hvertfall, bloggen deres har bra design, oversiktelig og ganske bra innlegg ! check it out!! trykk -> HER <- for å komme til bloggen deres.

kommer til å ha blogganbefaling en - to ganger i uken.. så hvis du vil at jeg skal anbefale din blogg så bare legg igjen bloggadressen din som en kommentar! 

BLOGGER OM LONDON TUREN SENERE! skal straks til johannes a.k.a babo a.k.a mr nudle

Gavin DeGraw: Not Over You


^ det der er en syyykt fin sang 

dere får se den nye julekalenderen min senere! nå må jeg rekke bussen, vi trimmes!

 

Frustrerte fruer

heii

akkurat nå har jeg kommet til det punktet der tiden står stille fordi jeg kjeder meg og folk bruker evigheter på å svare på face. Så da tenkte jeg å sett meg ned i sengen og se litt på frustrerte fruer, har funnet en nettside du kan se alle serier og sånt gratis så blir mange sene kvelder på meg utover.

hits