Presset om det perfekte (lillepemmer)

Presset om det perfekte

Jeg har aldri vært perfekt for andre. Som folk sier "ingen er perfekt, men du er farlig nær", langt i fra.. Jeg er perfekt for meg selv, jeg er akkurat slik jeg selv vil være og det kan ingen ta fra meg. Jeg vil ikke beklage meg for at jeg ikke er slik DU vil, for jeg er meg selv og ingen andre. 

Vi hører stadig vekk om jenter og gutter som ser seg i speilet og skulle ønske de var tynnere eller hadde mer muskler. Syltynne jenter ser seg i speilet og tror de er "tykkere" enn de er. De som får folk til å tenke sånn om seg selv er de som snakker negativt om en, selv om de kanskje ikke mener det tar man det til seg.. Jeg har selv vært der og får ofte høre andre jenter klage over det ekstra "fettet" de har på magen, eller rumpa som ikke er slik dem vil, eller puppene som er for små..  Kan ikke alle bare være fornøyd med slik de er? Ikke bry deg om hva andre sier, den eneste du skal se bra ut for er deg selv, ikke den kjekke gutten på festen eller den søte jenta i klassen. I min klasse har vi heldigvis et veldig bra miljø blandt jentene hvertfall, ingen som sier de er feit og ingen som klager på kroppen de ikke har. Jeg liker folk som tørr å legge ut
bilde av seg selv i badetøy, for meg viser det at de er stolt over kroppen sin og ikke bryr seg om andres meninger om kroppen.

Jeg hører daglig folk som baksnakker hverandre, selv såkalte bestevenner går bak ryggen på hverandre og klager på at venninna er for "feit" og er bitchy og at du ikke vet om du kan stole på henne.. SLUTT. Hvis du snakker sånn om henne skjønner jeg virkelig ikke hvorfor du er falsk mot henne og later som alt er fint, for det er det tydeligvis ikke. Det værste jeg vet er folk som er falsk mot "venner". Jeg er selv veldig heldig med de vennene jeg har men oppdaget nylig at jeg tydeligvis må droppe en venn fordi h*n snakket drit om meg til noen andre.. Beklager, men jeg kan ikke ha sånne venner.  
 

La personer være som de er, ikke gjør som andre folk vil.. til slutt synker du ned på deres nivå. Som dere vet har jeg blitt mobbet før men har heldigvis kommet ut av det, ved å ta tak selv. Det var ikke lett, men jeg klarte det. Hvis jeg klarte det, kan hvem som helst klare det! Du må bare være bevist på hva du vil.


  3 kommentarer i "Presset om det perfekte"

Postet av: sofie
wooord! du får sagt det du beste <3 flinke bloggeren!
02.06.2012, 13:11
URL: http://sofiegranthansen.blogg.no
Postet av: Malin
Sant!
02.06.2012, 13:14
Postet av: Amalie Kvalheim
Det var kjempebra skrevet <3
02.06.2012, 13:29

Skriv en kommentar


Hei! Mitt navn er Andrea og jeg bor i Bergen sammen med mamma, pappa, brødre og en liten hund. Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en mail.

+Legg meg til som venn

Kategorier

anbefaling Blogg days-challenge fritid Inspirasjon klær konkurranser OM MEG prosjekt quotes rules of spørsmål tema-innlegg venner videoblogg

Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits