I have nothing to say (lillepemmer)

I have nothing to say

Hei dere

Beklager for at jeg ikke har blogget, har ikke noe god forklaring. Men jeg er tilbake! Tenkte bare jeg kunne skrive min mening om vg's innlegg om Morten Ramm sin forestilling "kan Morten Ramm fylle oslo spektrum?"

Jeg fikk ikke med meg så veldig mye om hva som ble gjort og sagt der siden jeg ikke fikk så veldig mye ut av innlegget til vg. Men han klarte hvertfall å fylle spektrum en og en halv gang sammen med mange andre kjente personer som Linni, Thomas Gullestad (Jenny skavlan sin type), Jaa9, OnklP, datarock og mange andre. Midt i showet gjennomførte mange av dem et slapstick show med meksikansk tema og så og si naken. Tror de fleste kommer til å huske det veldig godt.. Men Som sagt så har jeg selv ikke sett dette og blir da vannskelig å bedømme showet. Men hele innlegget i vg var for meg ikke så godt.. med tanke på at jeg ikke fikk noe særlig info om det som har skjedd. 

 Foto: VG

Q: så du forestillingen?
Q: Hva synes du om innlegget til vg? 

 

Kilde:  http://www.vg.no


  0 kommentarer i "I have nothing to say"

Skriv en kommentar


Hei! Mitt navn er Andrea og jeg bor i Bergen sammen med mamma, pappa, brødre og en liten hund. Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en mail.

+Legg meg til som venn

Kategorier

anbefaling Blogg days-challenge fritid Inspirasjon klær konkurranser OM MEG prosjekt quotes rules of spørsmål tema-innlegg venner videoblogg

Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits