Tina Adele - Konkurranse (lillepemmer)

Tina Adele - Konkurranse

god morgen søte

En av bloggene jeg leser flere ganger om dagen er tinaadele.blogg.no, hun er utrolig skjønn og skriver veldig veldig bra og jeg blir alltid glad når hun har lagt ut nye innlegg! Av og til har hun konkurranser der man kan vinne forskjellige ting og denne gangen var det å vinne en goodiebag! Selvfølgelig melder jeg meg på .. elsker jo overraskelser og når det er en goodiebag har man ikke peiling på hva som er oppi, enda gøyere!!

her er linker til konkurranse innlegget og fanpagen på facebook;

KONKURRANSEN

FACEBOOK

 

det står skrevet i innlegget at vi gjerne måtte skrive hvorfor vi synes vi fortjener å vinne, sååå

jeg er ikke bedre enn noen andre, men jeg er fast leser og leser bloggen hennes flere ganger for dagen og det er en av de få bloggene jeg er venn med som jeg faktisk går innpå og leser. Uansett hvor lang tekst det er, og slenger gjerne med en kommentar. 

skal du melde deg på? :D 


  0 kommentarer i "Tina Adele - Konkurranse"

Skriv en kommentar


Hei! Mitt navn er Andrea og jeg bor i Bergen sammen med mamma, pappa, brødre og en liten hund. Om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller sende en mail.

+Legg meg til som venn

Kategorier

anbefaling Blogg days-challenge fritid Inspirasjon klær konkurranser OM MEG prosjekt quotes rules of spørsmål tema-innlegg venner videoblogg

Arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits